Добрич. 30 деца са заявили до момента желание за участие

...
Добрич. 30 деца са заявили до момента желание за участие
Коментари Харесай

Добрич: 30 деца са заявили до момента желание за участие във фестивала „Пясъчни творения“, записване на участници е възможно и в деня на събитието

Добрич. 30 деца са декларирали досега предпочитание за присъединяване във фестивала „ Пясъчни творения “, записване на участници е допустимо и в деня на събитието. Това заяви Мартин Кръстев, уредник на фестивала, който се организира за трета поредна година с поддръжката на морската община и Държавен културен институт-Културен център (ДКИ-КЦ) „ Двореца “ в Балчик, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Известен е към този момент и съставът на журито – скулпторът Венцислав Марков, който е основател на паметника „ Кирил и Методий “ в град Балчик; художникът Христина Цонкова, и Ивелина Романова, специалист „ Връзки с обществеността “ в Регионален исторически музей – Добрич. Наградният фонд е обезпечен от ДКИ - КЦ „ Двореца “ и спомоществователи. Участниците във фестивала ще имат разполагаем 1 час да сътворят най-красивото, на което са способни, с даровете на морето. Тази година фестивалът вкарва и нова категория – фамилна, в нея деца и родители ще имат шанса да се забавляват един до друг. Целта е да се ревизира екипната работа сред деца и родители и да ги сближи. За положителното въодушевление по време на фестивала ще се погрижи Вокална школа „ Септима “ при НЧ „ Васил Левски 1959 “ в град Балчик с живописен началник Марина Морозова.
Фестивалът „ Пясъчни творения “ ще се организира на 14 юли на плажа пред вила „ Тихото гнездо “. Регистрацията на участниците ще стартира в 8.30 часа, откриването на фестивалае в 9.00 часа, а креативната работа ще продължи до 10.00 часа. Награждаването е в 11.00 часа.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР