Добри новини за старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде и

...
Добри новини за старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде и
Коментари Харесай

Валверде разкри какво е състоянието на Иниеста часове преди Челси

Добри вести за старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде и то броени часове преди значимия реванш с Челси от осминафиналите на Шампионската лига.

Алба: Челси ще играе по същия метод в реванша

Капитанът на каталунците Андрес Иниеста може и да вземе присъединяване в дуела в сряда на "Камп Ноу ", откакто през вчерашния ден е провел интезивна подготовка с групата.

Иниеста получи травма доскоро повече от седмица в дербито против Атлетико Мадрид. Очакванията бяха той да отсъства много дълго време от футболните терени, само че халфът форсира своето възобновяване, с цел да бъде подготвен за конфликта с Челси.

"Вчера той тренира много интезивно и не изпитваше никакви проблеми. Ще забележим по какъв начин ще мине днешното занятие. Това е доста значим мач,но също по този начин би трябвало всички да са на 100% подготвени. Не бива да рискуваме със здравето на състезател ", сподели Валверде.

Китайци отхвърлиха за Иниеста

"В първия мач видяхме на какво са способни футболистите на Челси. Няма по какъв начин да знаем дали ще ни нападат, или ще играят защитно. Всичко зависи от резултата. Първоначалният резултат е добър за нас, само че ние би трябвало да продължим да играем нашата си игра и да бъдем себе си. Челси е тим, който може да означи във всеки един миг ", разяснява още наставникът на каталунците.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР