Добри новини за и мениджъра на английския шампион . Халфът

...
Добри новини за и мениджъра на английския шампион . Халфът
Коментари Харесай

Тиаго все по-близо до завръщане, Матип може да се появи в игра срещу Кристъл Палас

Добри вести за и мениджъра на британския първенец. Халфът се включи през днешния ден в подготвителния развой на мърсисайдци, макар че към момента не организира занимания наедно със здравите си съотборници. 29-годишният испанец към момента се възвръща от травма на коляното, само че по всичко проличава, че скоро ще е подготвен да се завърне в игра.

Полузащитникът организира занятие със експертите по рехабилитация, само че ще би трябвало да има зад тила си най-малко 2 пълноценни тренировки с първия тим преди да получи опция за изява от Клоп.
Soon from the field.
— Thiago Alcantara (@Thiago6) Привлеченият в Ливърпул през лятото от европейския клубен първенец състезател самичък загатна, че чака скоро още веднъж да е разполагаем на немския управител на мърсисайдци с обява в Twitter. Тиаго е отвън строя от 17 октомври, когато бе контузен от бразилския нападател на.

Междувременно централният бранител, който пропусна мача с в сряда вечерта поради конвулсии в гърба, организира пълноценна подготовка с първия тим на Ливърпул. Роденият в Германия камерунец може да се появи в игра още в идващия мач на водача в класирането на Премиър Лийг - гостуването на Кристал Палас в Лондон в събота. Премиър лийг 13 кръг, сряда 16 декември  Ливърпул 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР