Добри новини за хората, които обичат да ядат пица, и

...
Добри новини за хората, които обичат да ядат пица, и
Коментари Харесай

Змийската пица вече е реално нещо, което можете да ядете

Добри вести за хората, които обичат да ядат пица, и за тези, които обичат да ядат... змия: Пицариите в Хонконг ще оферират змийска пица в съдействие със Ser Wong Fun, исторически ресторант в Хонконг, основан през 1895 г, заяви " Giant Freakin Robot ".


Pizza Hut предлага пица със змия в Япония

Дръзкият детайл от менюто, който се промъква в светлината на прожекторите, сплотява изобилните и обичани от локалните усети на змийската яхния с удобството и вкусната познатост на парчето пица. Ястието, съдържащо настъргано змийско месо, сочни черни гъби и компактен слой китайска сушена шунка, припомня за източноазиатска кулинарна традиция, предшестваща с хилядолетия появяването на пицата.

Змийска яхния е вдъхновението за тази пица

Всъщност съставените елементи на пицата не са случайни, а съставляват душата на достоверна змийска яхния, която е на респект както в Хонконг, по този начин и в някои елементи на Южен Китай. Местните поданици са склонни да жадуват за истинската яхния и вдъхновението за змийската пица, когато температурите паднат и стартира есента. Ястието има и лечебни свойства, като възстановяване на признаците на кожни болести и придаване на телесна топлота.

Змийското месо се употребява и в хранителната просвета на Югоизточна Азия - в страни като Виетнам и Тайланд. Почитателите на този характерен протеин се любуват на неповторимия му усет и евентуалните му изгоди за здравето. Змийската пица на Pizza Hut Hong Kong включва в допълнение сирене и пилешко месо на кубчета, които съгласно представителството на марката единствено укрепват благосъстоянието на усетите.

Ястието ще се сервира единствено до 22 ноември

Всичко това се трансформира в ядене, което се опълчва на обичайните здравословни храни и изпитва смелостта на небцето. Революционният 9-инчов " къс " заобикаля нормалната основа от доматен сос, като залага на сос абалоне, който е очебийно гурме и добавя умами нотките на останалите съставки.

Ястието е в менюто на Pizza Hut Hong Kong до 22 ноември и провокира разнообразни реакции измежду посетителите.

Змийско месо е с усет на пилешко

Доколкото ни е известно, никой не счита, че змийската пица ще му даде змийски сили, сходно на Питър Паркър в " Спайдърмен ". Всъщност някои гости, като Мабел Сие, показаха терзание от концепцията за змия като съставна част. Други, като Рейчъл Уонг, която обожава усета на змийската чорба, одобряват новостта с отворени прегръдки. От своя страна Уонг разказва змийското месо като сходно на пилешкото, само че запазващо усета на риба и други морски блага.

След идеалния баланс на усетите Pizza Hut се възползва от задълбочените знания на Сер Уонг Фун за класическата районна китайска кухня, с цел да сътвори смесената рецепта със змийска яхния. Рецептата за змийска пица подчертава върху примес от китайски змии от типа " плъх ", змии от типа " крайт " и бели змии - всичко това има за цел да реализира съвършено равновесие, колкото вкусно, толкоз и пикантно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР