Добри новини за Георги Валентинов. Един от най-добрите ни ММА

...
Добри новини за Георги Валентинов. Един от най-добрите ни ММА
Коментари Харесай

Наш ММА боец се размина със сериозна контузия

Добри вести за Георги Валентинов. Един от най-хубавите ни ММА бойци изплаши почитателите си със сериозна контузия по време на третото издание на GRAND FIGHT ARENA в Стара Загора, където се изправи против бразилския първенец Флавио Пина де Соуса и го победи със съдийско решение – 3:0. Валентинов няма строшаване и бързо ще се завърне в залата.

При един кик във втория рунд 26-годишният войник прегъна свирепо глезена на десния си крайник и доигра борбата с жестоки болки. Веднага по-късно бе откаран с кола за спешна помощ в локалната болница и подозрения за строшаване. Първоначалният ренген сподели, че няма увреждане на костите, само че докторите в Стара Загора предложиха на състезателя да премине и наложителен ядрено-магнитен резонанс в София малко, откакто спадне големият оток, който се бе получил.

Валентинов се прибра в столица още на другия ден, а през днешния ден е минал нови прегледи, които са посочили положителни вести. Бойната ни звезда има единствено разтегната връзка и никакво скъсване. Така възобновяване му ще продължи към 2 седмици, в които би трябвало цялостен покой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР