Добри новини за футболните фенове в България. Финалът за Купата

...
Добри новини за футболните фенове в България. Финалът за Купата
Коментари Харесай

Пускат над 20 000 зрители на финала между Арда и ЦСКА

Добри вести за футболните почитатели в България. Финалът за Купата сред тимовете на "Арда " Кърджали и ЦСКА ще се играе не пред 4000 души, както бе авансово оповестено, а при 50% потенциал на стадион "Васил Левски ".

Здравният министър Стойчо Кацаров промени решението си след среща с представители на управлението и почитателите на ЦСКА и по този начин на мача в сряда могат да участват малко над 20 000 последователи.

"Срещата беше доста къса, ползотворна, и най-много с превъзходен резултат. Взе се решение да бъде отворен потенциалът на стадиона на 50% от опциите. Благодарим за този компромис, този жест и се надяваме, че няма да ги разочароваме. ", разяснява изпълнителният шеф на "армейците " Пламен Марков.

Според първичните разпореждания в сряда (19 май) на Националния стадион "Васил Левски " можеше да има по 1000 души в бранш, или общо 4000 души, като билетите трябваше да са разграничени поравно по 2000 сред двата клуба.

От ЦСКА незабавно реагираха, призовавайки "разумът на ръководещите да надделее " и да бъдат отпуснати още билети, защото 2000 са "крайно незадоволителни " за почитателите на отбора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР