Добри новини от лагера на Реал Мадрид дойдоха днес за

...
Добри новини от лагера на Реал Мадрид дойдоха днес за
Коментари Харесай

Нещата в Реал Мадрид се подобряват

Добри вести от лагера на Реал Мадрид пристигнаха през днешния ден за Зинедин Зидан, оповестяват испанските медии. Дани Карвахал и Лукас Васкес към този момент упражняват на цялостни обороти, откакто не бяха разполагаем за последния конфликт с Хетафе във вторник. Това са отлични вести за треньорското управление на мадридчани, защото за конфликта с Хетафе в групата бяха едвам 11 полеви играчи от първия тим.

The players began the session by working on rondos.
— Real Madrid Info ³ (@RMadridInfo)
Френският експерт ще може да разчита и на Тони Кроос за мача с Валенсия в неделя, който бе осъден за срещата с отбора от мадридските покрайнини. Родриго, Еден Азар и Феде Велверде към момента са отвън строя, само че въпреки всичко към този момент са възобновили тренировки и обнадеждават треньорското управление, че скоро може да се завърнат в групата. Серхио Рамос, Алваро Одриосола, Едер Милитао и Марсело към момента са отвън сметките на Зидан.

В неделя лос бланкос посрещат Валенсия на своя “Алфредо ди Стефано”, след което имат цяла седмица за подготовка преди срещите с Реал Сосиедад и мача с осминафинала от Шампионската лига с Аталанта.
Ла Лига 23 кръг, неделя 14 февруари  Реал Мадрид 17:15предстои  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР