Добри хора, преди две години с Вашата подкрепа помогнахме на

...
Добри хора, преди две години с Вашата подкрепа помогнахме на
Коментари Харесай

Български деца се нуждаят от помощ, за да не зъзнат през зимата СНИМКА

Добри хора, преди две години с Вашата поддръжка помогнахме на децата от Начално учебно заведение " Отец Паисий " с. Върбица, общ. Плевен с облекла, храни и други потребности за учебното заведение. Тази година още веднъж получих писмо за поддръжка, като се надявам преди началото на образователната година да успеем да достигнем до хора с огромни сърца, които да се отзоват на молбата за поддръжка.

Така стартира постът на Слави Михайлов – ръководител на националното съдружие на сираците в България. От него разбираме, че инфлацията и високите цени на храни, ток, дърва за огрев слагат дребното учебно заведение в сложна обстановка да предложи съответни условия за децата!

„ Отново Ви апелирам горещо за помощ, като Ви осведомявам, че дървата за огрев може да не са нарязани, директорката и личният състав към този момент имат табиет да си ги режат сами и не е проблем за тях! Моля да споделяте, с цел да стигнем до повече хора, които биха помогнали! Много политически партии в този момент ще изразходват за изборите средства за билбордове, рекламни клипове и рекламни материали, които биха могли да пренасочат част от средствата си за тези деца!”, написа Михайлов.

Обръщаме се със вик за помощ към всички читатели на GlasNews, които желаят и имат опция да оказват помощ на български деца да не зъзнат през зимата. За повече информация: госпожа Поля Мерджанова - шеф на НУ " Отец Паисий " с. Върбица, тел.: 0878117590 и госпожа Цецка Миткова, тел.: 0878117563.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР