Добри финансови новини за представителите на тези зодии. Ето кой

...
Добри финансови новини за представителите на тези зодии. Ето кой
Коментари Харесай

Добри финансови новини за представителите на тези зодии

Добри финансови вести за представителите на тези зодии. Ето кой ще получи приятна изненада в сряда. Вижте какво вещаят звездите за всички вас:
Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.
Телец
Денят е обвързван с непредвидени триумфи в работата, на която не сте възлагали огромни очаквания. Може просто да Ви е провървяло по стичане на събитията, а може и в точния момент да са се намесили авторитетни настойници. Каквото и да е станало, от обстановката би трябвало да се възползвате! Не губете времето си на вятъра – през днешния ден имате късмет да удържите значима победа. У обкръжаващите предизвиквате интерес и удивление. Ту се чуват похвали за работата Ви, ту валят въпроси, с отговорите на които може да се покажете в най-хубава светлина. Бъдете деликатни! Между тези, които се пробват да завоюват Вашите благосклонности, има подла персона, с която е най-добре да не се свързвате.
Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.
Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
Лъв
През деня може да се сблъскате с неприятности (например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
Дева
Днес ще бъде доста мъчно Вашият обичан човек за нещо да Ви елементарни, или Вие да му простите. Ще му се коства, че човек като вас не би могъл да допусне такава досадна и непозволена неточност. Какво пък: Вие може да се гордеете: основали сте си незабравим имидж.
Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.
Скорпион
Очертава Ви се един уединен ден. Това, в действителност, има и своите прелести, тъй като може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя интелигентна брошура – няма да Ви бъде ненужно. Може да съумеете да извлечете от нея материал за някои диалози, с които да извършите усещане.
Стрелец
Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек – въпрос на избор…
Козирог
Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се опасявайте да си планирате най-невероятни опити в региона на персоналния живот, връзките с околните, и не само…. Има едно изискване: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки миг.
Водолей
Влиянието на отрицателните трендове ще бъде изключително видимо в областта на персоналните взаимоотношения: събитията през този ден въобще няма да способстват нито за взаимното съгласие с обичания човек, нито даже за обикновено и безконфликтно другарство. Достатъчно сте търпеливи, само че все-пак от време на време губите надзор, а това се случва нормално в миг, когато Вашата „ половинка ” е подготвена да послуша гласа на разсъдъка и да направи отстъпки. В резултат се стига до следващата разправия… в случай че по този начин меко назовем абсурда. От позиция на финансите, денят е сполучлив. Възможни са и парични приходи, скъпи дарове, и многообещаващи оферти.
Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е добро…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР