Добре звучаща възможност на този етап, теоретизираме, но това е

...
Добре звучаща възможност на този етап, теоретизираме, но това е
Коментари Харесай

Хаджигенов за коалиция между новите министри, ДБ и ИБГНИ: Добре звучаща възможност |

" Добре звучаща опция на този стадий, теоретизираме, само че това е ок, отлично. "

Така адв. Николай Хаджигенов от ИБГНИ/Отровното трио разяснява в студиото на " Денят стартира " на Българска национална телевизия възможна бъдеща коалиция сред ИБГНИ, Демократична България и политически план на служебните министри.

Хаджигенов гостува в студиото дружно с Мая Манолова. 

Политическото поумняваме там е реалност, до момента в който в " ИТН " даже няма заченки на поумняваме политическо, каза той.

Финансовият министър съумя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с потенциал, които имаха опция да се потвърдят в служебното държавно управление, счита Мая Манолова.

Ако мандатът беше в " Изправи се БГ! Ние идваме ", изрично щеше да е друго. Щяхме да покажем по какъв начин и за какво може да се направи държавно управление на малцинството и по какъв начин то може да работи въобще. Със сигурност щяхме да създадем държавно управление на малцинството, сподели Хаджигенов.

Ние идваме, с цел да покажем по какъв начин и ще го създадем още веднъж. Ние показахме задоволително неща и в този парламент, акцентира той.

Според Манолова на гласоподавателите е нужна убеденост, вероятност и вяра, че в идващия парламент обединенията на смяната ще бъдат първа политическа мощ.

На въпроса дали в тяхната групировка има разединение поради регистрацията на " Ние идваме ", адв. Хаджигенов отговори: " Хората би трябвало да знаят, че са част от някакво придвижване, точно по тази причина създадохме " Ние идваме " и го учредихме на годишнината от " кървавия 2 септември ". Това ще бъде гражданско придвижване, каквото е " Изправи се БГ! ".

" Важно е, че бяха обновени пенсиите, че към този момент няма да има пенсионер, който живее под прага на беднотия. Повишихме майчинството за работещите дами през втората година. За първи път има толкоз ясна и фокусирана поддръжка за земеделските производители, за дейците на културата... Така че, резултатите на този парламент, въпреки и къс, са забележими и са потребни за жителите ", акцентира на собствен ред Манолова.

Тя разяснява и абсурда към Татяна Дончева, след изказванията на депутата от Има Такъв Народ Радостин Василев, че се е пробвала да разцепи парламентарната група: " Този въпрос ще се обясни в съда. За разлика от кюлчетата и пачките, в този момент спецпрокуратурата реагира стремително и истината ще се разбере. За нас е ясно, то се видя. Истината ще стане ясна в съда, ние сме сигурни, че това е нечиста сделка, удар против Таня. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР