Добре знаем, че сагата за Бързи и яростни е към

...
Добре знаем, че сагата за Бързи и яростни е към
Коментари Харесай

Нови смъртни опасности дебнат в Бързи и яростни 10

Добре знаем, че сагата за " Бързи и гневни " е към своя край, като на почитателите на франчайза са обещани още два кино лентата, с които всичко да завърши.

Най-очакваните филми през 2023 година

Очакват ни вълнуващи 12 месеца

" Бързи и гневни 10 " (Fast X) е първият от тях и обещанията на Вин Дизел са, че ще ни върне към корените на филмите и колите и надпреварите още веднъж ще са водещото. И фамилията, несъмнено..

Е, в края на предходната седмица бе пуснат първи филмов откъс, който е извънредно дълъг и разкрива съвсем целия сюжет на кино лентата. От него разбираме, че Дом (Дизел) няма да бъде оставен на мира и просто да се любува на спокоен живот с околните си и хората, които обича.
 Снимка 606086

Оказва се, че Данте (Джейсън Момоа) е наследник на наркобоса Ернан Рейес, който бе изработен на пух и прахуляк от Дом и екипа му в " Бързи и гневни 5 ", и е прекарал години в предпочитание за възмездие. И в този момент е пристигнало времето да го получи, разкъсвайки Дом и фамилията му в разнообразни точки на света.
 Снимка 606089

А най-голямата му цел е осемгодишният наследник на Торето. И по този начин разбираме почти какво ще се случва и че нелепите и фантасмагорични каскади с коли и хеликоптери още веднъж ще са налице. А в един кадър даже виждаме по какъв начин Доминик Торето използва врата на кола за щит от патрони...

Сериозни проблеми за " Бързи и гневни 10 "

Когато режисьорът не е уволнен, а самичък реши да напусне...

Любопитно е, че виждаме едно добре познато лице, което отсъстваше от последните филми - Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). Получаваме и първи взор към героинята на Бри Ларсън, за която обаче все още не знаем нищо.

Премиерата на  " Бързи и гневни 10 " е на 19 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР