Добре, така че може би не проследяваме нейното пътуване със

...
Добре, така че може би не проследяваме нейното пътуване със
Коментари Харесай

Преглед на филма: Много шантаво, много диво, много пътуване на Джей Ло към любовта в „Това съм аз… Сега“

Добре, тъй че може би не наблюдаваме нейното пътешестване със аероплан онлайн като фенове шпиони, или терзание на дипломатическо равнище дали ще стигне до футболен мач.

Но като оставим настрани актуалната Суифт-мания, дано не забравяме, че друга мощ на природата, J.Lo, е най-хубавата звезда за десетилетия. певица. Танцьорка. Rom-com артист, харизматичен и обаятелен. Кралицата на обществените медии и да, таблоиден магнит, с доста обществените възходи и падения на любовния си живот. Дженифър Лопес, която в този момент е на 54 години, прави това нещо като поп богиня от доста дълго време и доста добре.

Всичко това значи, че когато пее в този момент, когато тя и нейният ухажор – Бен Афлек, явно — няма потребност да давате $%& за това по какъв начин се усещат другите, добре, кои сме ние, с цел да спорим? Кои сме ние в действителност, че да спорим с J.Lo за каквото и да било?

Което е може би идеалната позиция, от която да оцените любопитното 65-минутно създание, което е „ Това съм аз… Сега: Любовн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР