Добре съм, радвам се на инициативата на Жени, която възражда

...
Добре съм, радвам се на инициативата на Жени, която възражда
Коментари Харесай

Синът на Тато на 67: Добре съм!

„ Добре съм, веселя се на самодейността на Жени, която възражда асамблеята. Гледах я по малкия екран и мисля, че това е прекрасен акт “. Това показа синът на Тодор Живков и брат на починалата Людмила Живкова  -Владимир, който преди ден стана на 67 години. Личният си празник той изкарал със фамилията и приятелите си. На 8 юни Жени Живкова разгласи, че възражда концепцията за ново начало на асамблеята „ Знаме на мира “.

За разлика от вуйчо си, Жени Живкова продължава да е част от хайлайфа у нас. За последно  Влади Живков се появи на поклонението на своя другар Костадин Чакъров. „ Той не пие, не пуши, само че има много заболявания “, показа пред „ България Днес “ тъстът му Николай Костов.

Слуховете за буйната младост на Владимир Живков обхождат цялата страна по времето на соца. Раждат се даже митове като тази, че си пали цигарата с банкнота от 20 лв.. Синът Живков се смее и отсича, че тази история не е достоверна. Днес пенсията му е 420 лв.. „ Не се окайвам. Каквото за другите, това и за мен “, разяснява Живков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР