Добре съм, чудесно съм, на работа съм от една седмица. ...

Добре съм, чудесно съм, на работа съм от една седмица.

Ангел Кунчев: Питаха ген. Мутафчийски кога ще спре да ме крие в моргата и ще каже, че съм умрял от COVID-19

Добре съм, отлично съм, на работа съм от една седмица. Това сподели основният държавен контрольор доцент Ангел Кунчев. Честно казано, доста се ядосах, добави той във връзка слуховете, популяризирали се в обществените мрежи - че е в тежко положение в болница. Това е доста показателно до каква степен може да стигне всеобщата неуравновесеност, съобщи той, като означи, че даже откакто разгласява в обществените мрежи своя фотография с вестник с настояща дата, с цел да потвърди, че е жив и здрав, е имало мнения, че фотографията е монтаж.

Аз забавих третата доза с към седмица. Вирусът ми даде урок, че когато би трябвало да направиш нещо, би трябвало да го направиш в точния момент. Дадох позитивен резултат, не се наложи влизане в болница, още по-малко пък интубация. Със относително положително лечени е съумях да преодолея в границите на седмица – 10 дни. След това обаче този фамозен пост-COVID синдром сподели своите качества. Цялото тяло страда при едно такова заболяване и кой, каквото си има го усложнява. Имаше игра на кръвното налягане, висока кръвна захар. Слава Богу, е преодолимо ”, уточни доцент Кунчев.
Кунчев опроверга Борисов, който твърди, че е в болница
" Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, освен това - имам нахалството да не съм и починал! Не съм постъпвал на болнично лечен...

Без доста високо равнище на имунизация няма да се върнем към естествения живот. Начините да се оправим са имунизация, ограничения, самообладание, акцентира основният държавен контрольор. Изменяйки генния си състав, с разновидността Омиктон може би коронавирусът ще стане естествен сезонен грип, предвижда доцент Ангел Кунчев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg