Добре съм, чудесно съм, на работа съм от една седмица.

...
Добре съм, чудесно съм, на работа съм от една седмица.
Коментари Харесай

Доц. Кунчев с първа поява в ефир след заразяването с коронавирус

Добре съм, отлично съм, на работа съм от една седмица. Това сподели в предаването " 120 минути " по БТВ основният държавен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28844
Честно казано, доста се ядосах, добави той във връзка слуховете, популяризирали се в обществените мрежи - че е в тежко положение в болница. Това е доста показателно до каква степен може да стигне всеобщата неуравновесеност, съобщи той, като означи, че даже откакто разгласява в обществените мрежи своя фотография с вестник с настояща дата, с цел да потвърди, че е жив и здрав, е имало мнения, че фотографията е монтаж.

Аз забавих третата доза с към седмица. Вирусът ми даде урок, че когато би трябвало да направиш нещо, би трябвало да го направиш в точния момент. Лечението ми беше към седмица, само че след това с постковид синдрома имах игра на кръвното налягане, изостряне на кръвната захар, уточни доцент Кунчев.

Без доста високо равнище на имунизация няма да се върнем към естествения живот. Начините да се оправим са имунизация, ограничения, самообладание, акцентира гллавният държавен контрольор.

Изменяйки генния си състав, с разновидността Омиктон може би коронавирусът ще стане естествен сезонен грип, предвижда доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28844  Протест против зеления документ за възпитаници блокира столично кръстовище Протест против зеления документ за възпитаници блокира столично кръстовище  Рио де Жанейро анулира тържествата за Нова година поради ковид Рио де Жанейро анулира тържествата за Нова година поради ковид  17 нови случаи на Коронавирус, само че и 5 умряли в област Велико Търново 17 нови случаи на Коронавирус, само че и 5 умряли в област Велико Търново
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР