Добре съм! Бях на участие и съм доста изморена. Спя

...
Добре съм! Бях на участие и съм доста изморена. Спя
Коментари Харесай

Андреа след думите на Кубрат, че се притеснявал за нея: Той да гледа себе си, не мен!

" Добре съм! Бях на присъединяване и съм много изморена. Спя сега. Кубрат се тормози за мен? О, Боже нищо ми няма! Той да гледа себе си. "

Това сподели пред „ България Днес “  фолкпевицата Андреа във връзка думите на някогашния й обичан - боксьорът Кубрат Пулев, който показа, че се тормози за " лудите неща, които прави ".

Всъщност певицата наскоро призна, че е наясно с това, че Кобрата от дълго време не й е мъж, само че другар и непосредствен ще й остане вечно. Тревожен обаче е фактът, че до момента в който Пулев си продължи живота, Андреа много дълго време няма мъж до себе си. Изпълнителката продължава да прави нови песни и се развива в региона на актьорството, което учи в Нов български университет, само че не излиза с мъже, а главно с сътрудници.
 
" Имам други неща сега, които ме занимават. Ходя по участия и това ме радва " , споделя певицата.

На няколко пъти обаче почитатели хващат Андреа, че на сцената едвам се държи на краката си, до момента в който пее, и се чудят - дали обувките й са неуместни, или самата тя е изпила повечко шотове. Поведението тормози и първенеца ни по бокс, който не на смешка се разтревожил за душeвността на някогашната си. Причината е, че Андреа не стопира да се рови в предишното и пред цяла България, по нощите, вместо да спи, търси свои остарели видеа и ги пуска в мрежата едно след друго. Това са елементи от нейни изявленията в малките екрани, отзиви на сътрудници за нея, аплодисменти от другари и прочие. " Хубави са тези клипчета, само че са отпреди 20 години. И хората по този начин мислят, и аз по този начин мисля - това е малко налудно. И се безпокоя за нея, тъй като е добър човек по душа ", коментирал Кубрат пред другари, като не криел, че ще се зарадва откровено в деня, в който Андреа разгласи, че е влюбена още веднъж и има нов мъж до себе си.

За последните няколко години откакто се раздели с Пулев, певицата пребори разнообразни заболявания и с днешна дата към този момент е добре. " Лъгах, че съм си правила гърдите и дупето, само че ме оперираха от рак. Това, което феновете ми назовават косми, в действителност е белегът, откакто се оперирах с необходимост ", призна година по-късно след интервенцията си Андреа.

Според околните й точно раздялата сред Андреа и Кобрата предизвикала неприятното й здраве. По това време звездата призна и за друго, за което бе обилно подложена на критика от почитателите си. " Имах проблем с килограмите, само че не това беше най-страшното, а това, че започнах да усещам, че нещо с мен не е наред. " Призна и че точно в този интервал са й хрумвали даже самоубийствени мисли. " След раздялата желаех да се забия със 150 километра в час, пих хапчета ", споделя Теодора Руменова, каквото е същинското име на Андреа. В момента певицата е в най-хубавото си здравословно положение от много време. Тя към този момент няма паникатаки, добити по време на пандемията, и даже не е на строгите диети, на които се подлагаше.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР