Добре съм, благодарение на всички вас и на тази огромна

...
Добре съм, благодарение на всички вас и на тази огромна
Коментари Харесай

Станислава Пирчева: Добротата, всеотдайността и безкористното желание за помощ засилиха моето доверие в хората



Добре съм, с помощта на всички вас и на тази голяма съпричастност и положително отношение, което срещам. Наистина, в този момент преминавам през едно тестване което ме накара да погледна по различен метод на живота и на хората. Попаднах в свят, в който добротата, всеотдайността и безкористното предпочитание за помощ ускори моето доверие в хората и възприятието, че положителното прави чудеса.
 
Това сподели за предаването „ Хоризонт за вас “ журналистът Станислава Пирчева, на която следва интервенция от мозъчен израстък в Германия. Необходимата сума е 50 000 евро, а досега са събрани 26 000 евро показа тя.  Целта е средствата да бъдат събрани преди края на януари, тъй като по-късно има риск от утежняване на положението ѝ.

Всекидневно срещам и приказвам с доста хора, които са съпричастни на моя проблем и ускоряват увереността ми, че всичко ще завърши сполучливо. Надявам се това в действителност да е по този начин. Благодаря на всеки човек, който с добра дума или дарителство ме доближава до незабавното превъзмогване на тестването, в което съм в този момент. Благодаря ви.

Диагнозата ми се сложи и напълно неотдавна. За огромно страдание обаче казусът е зародил в годините.  Така стана, че в действителност нямах забележими проблеми с изключение на сълзене от окото, което не даваше симптоматика за нищо толкоз съществено. Затова и благодаря, че попаднах на доста добър офталмолог в лицето на лекар Шандурков, който съумя да разпознае съществуването на нещо по-сериозно и изиска да се направи ядрено-магнитен резонанс. Оказва се че този израстък се намира надълбоко зад окото, в непосредствена непосредственост до очния нерв. Целта е да се запазят функционалностите на очния нерв и да не се загуби зрението ми.

Добрата вест е, че в Хановер, в клиниката където ще ме оперират, заместник-директорът е един от водещите наши експерти - доцент Венелин Герганов. Там ми дават гаранция за опазване на зрението без следващи лечения  и, Дай, Боже, без рецидиви.

Слушатели са организирали два концерта в поддръжка на Станислава, показа тя:

За страдание, аз не можах да участвам на концертите им, защото не съм в добра форма, само че записите, които ми пратиха, бяха доста благи, доста изпълнени с въодушевление,  с позитивизъм и с положително възприятие, за което им благодаря.

Благотворителен концерт в помощ на Станислава ще се състои довечера в Първо студио на Българското национално радио. Сред изпълнителите, които ще вземат участие, са Дичо Христов, Мариана Попова, Наско Пенев от Б.Т. Р., Калин Вельов, Йоана Драгнева и Орлин Павлов. В програмата се включват и солисти от Оркестъра за национална музика на БНР. Концертът стартира в 19.30 часа и ще се излъчва директно по " Хоризонт ". Молбата на уредниците е посетителите да дойдат малко по-рано. Поканите се продават на входа на Радиото на цени от 5 и 10 лв.. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР