Добре съм. Ангажиментите не са ми по-малко, но напрежението е

...
Добре съм. Ангажиментите не са ми по-малко, но напрежението е
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: И Борисов, и Радев са мъжкари. И двамата се справят добре

Добре съм. Ангажиментите не са ми по-малко, само че напрежението е доста по-малко. Властта не ми липсва, тъй като аз в никакъв случай не съм стремял към нея. Хората ще кажат по какъв начин съм се показал като министър председател. Аз персонално мисля, че се справихме добре. Изборите бяха проведени съвършено, направихме някои доста хубави неща, допуснахме и неточности, което е обикновено. У мен остава възприятието за добре изпълнен дълг.

Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният длъжностен министър председател Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател,... към профила. "Грешката ни е, че освободихме и уволнихме малко повече хора, в сравнение с трябваше. И други служебни държавни управления са правили сходни чистки. С Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила съм се чул два или три пъти. Не е било за нещо особено. Не сме говорили за досиетата, които му оставих. В тях имаше сигнал и основния секретар на Министерство на вътрешните работи по това време Георги Костов Георги Костов е роден през 1967 година в град Хасково. Той е приключил Висш... към профила. Абсолютно погрешни са изказванията, че съм окзавал напън да напусне. Срещу него имаше една директория с показания на хора, които твърдяха, че е направил неправилни неща. Не желая да разясня тази тематика. Има си разследване, което ще си свърши работата. Настоящият министър председател е в правото си да взема решение дали да има доверие на Костов или не ", добави той.

"Не съм мощен в тематиката със свадите и не мога да дам доста интелигентен отговор на въпроса за "кумгейт ". Битка сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще има постоянно. В една народна власт това е напълно обикновено. Наблюдава се известно напрежение сред президент и министър председател. И двамата са мъжкари. И двамата имат мощно его. И двамата са задоволително интелигентни, с цел да знаят до къде да стигнат в престрелките. За изтребителите направихме това, което беше нужно. Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила ми се обади и ми сподели, че е извънредно значимо да вземем решение за самолетите, тъй като ще изгубим финансиране и периоди. За това взехме решението. Ние само валидирахме решението на експертната комисия, която беше назначена от предходния кабинет, а не от нас. Не съм сменял никакви военни специалисти. Разбирам терзанието на премиера Борисов, тъй като върху неговия тил лежи решението за изтребителите, само че той няма право да се сърди на служебния кабинет. Ние не сме сменили никакви специалисти. Това може да е станало отвън министерски съвет и без мое познание. И Борисов, и Радев се оправят добре. Убеден съм, че ще се оправим добре с европредседателството ", безапелационен беше Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР