Добре са и двете, при мен са. В момента сме

...
Добре са и двете, при мен са. В момента сме
Коментари Харесай

Директно от Турция: Проговори бащата на Мира, задържана заедно с майка й за тероризъм

Добре са и двете, при мен са. В момента сме в Измир и те си почиват сега. Toва съобщи Абдул Селямоглу, бащата на арестуваната в Турция Мира и брачен партньор на майка й Веселина, която също бе арестувана. " Ние всяка година идваме на отмора тук. Тази година също пристигнахме. Аз имах други задължения и не бях при тях. За разлика от другите години тази година дойде и приятелят на дъщеря ми от Англия ", добави той.

" Преди седмица ми бе обявено, че пристигнали служители на реда, които решили да ги задържат за разпити. Обвинението е, че Джоузеф през 2015 година отишъл като доброволец да помогне на кюрдите в стълкновение сред тях и ИДИЛ. Той не е взел участие в сражения и войни, помагал е на деца. Той към момента е в ареста за жалост ", сподели Абдул.

" Няма обвиняване, те са обвинени - там юридически е по-различно. Мира също не е обвинена, а обвинена. В близко време ще се разбере дали ще има обвинителен акт или ще отпадне. В ареста добре са се държали с тях. Няма физически и психически тормоз, само че естествено жена ми просто е арестувана без никакви учредения, като същото важи за щерка ми ", добави мъжът.

" Дъщеря ми е журналистка и се занимава с Близкия Изток, проблемите в Турция - неща, които вълнуват сега целия свят. Естествено споделя такива изявления в обществената мрежа и това е провокирало подозрения ", заключи Абдул.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР