Добре проектираният призив за действие (Call-to-Action или CTA) може да

...
Добре проектираният призив за действие (Call-to-Action или CTA) може да
Коментари Харесай

Печелившата Call-to-Action маркетинг стратегия

Добре проектираният апел за деяние (Call-to-Action или CTA) може да трансформира елементарните наблюдаващи в дейни участници, като ги насочва към мечтани дейности, вариращи от покупка до абониране за бюлетин. В тази епоха на непрестанно разрастващи се потребителски желания и динамични онлайн пейзажи, преодоляването на науката зад CTA е основен съставен елемент на сполучливата оптимизация на реализациите.

Основната цел на тази публикация е да даде изцяло схващане на един от най-мощните принадлежности в инструментариума на цифровия маркетинг – апелът за деяние (CTA) и по какъв начин той може да бъде използван за реализиране на осезаеми резултати.

Когато става въпрос за усъвършенстване на реализациите, CTA играят основна роля. Добре направеният CTA може да бъде разликата сред краткотраен взор и ангажирано деяние. Изследванията демонстрират, че стратегически планиран CTA може да увеличи честотата на кликване със забележителните 371%, което илюстрира дълбокото влияние на тези дребни, само че извънредно значими детайли върху държанието на потребителите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР