Добре познат крипто анализатор прогнозира, че Биткойн (BTC) е готов

...
Добре познат крипто анализатор прогнозира, че Биткойн (BTC) е готов
Коментари Харесай

Биткойн навлиза в бича серия според експерт

Добре прочут крипто анализатор предвижда, че Биткойн (BTC) е подготвен да навлезе в идната фаза на бичия си поход.

Експертът, прочут с псевдонима Kaleo, неотдавна съобщи в платформата X, че водещата криптовалута е в позиция да стартира рали, което може да продължи до края на 2025 година

Според него BTC евентуално ще доближи трендлинията на неговия логаритмичен модел на напредък до идната година, създавайки предпоставки за впечатляваща ценова цел наоколо до $220,000. Анализаторът показа:

 Image

Графиката посочва, че Биткойн исторически претърпява внезапно нарастване на цените няколко месеца след халвинг събитие, когато възнагражденията за миньорите се понижават на половина. Kaleo счита , че BTC евентуално ще се консолидира в продължение на няколко дни, преди да стартира серия от покачвания, пробивайки голям брой точки на опозиция.

 Image

Според неговия разбор на графиките Биткойн може да доближи нови исторически върхове до началото на идващия месец. Към момента на писане на публикацията водещата криптовалута се търгува на цена от $60,443, отразявайки 3% растеж за последните 24 часа.

Анализаторът също по този начин направи прогноза за показателя на щатския $ (DXY), отчитайки че той към този момент е достигнал своя връх и може да спадне до към $72 до 2026 година

За първи път той предвижда спад на DXY през май 2023 година и от този момент метриката следва прогнозата му.

Индексът DXY мери силата на американския $ по отношение на набор от други съществени фиатни валути. Спадът на DXY нормално е удобен за рискови активи като акции и криптовалути, защото алармира, че вложителите пренасочват доларите си към по-рискови вложения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР