Добре подбраният принт е тайната на вашата младост и красота!

...
Добре подбраният принт е тайната на вашата младост и красота!
Коментари Харесай

Мода за дами 50 години: щампи, които добавят грация и подмладяват

Добре подбраният принт е тайната на вашата младост и хубост! Сред “подмладяващите ” щампи няма да забележим прекомерно екстравагантни, контрастиращи варианти. Жените 50+ би трябвало да извърнат внимание на стилна геометрия, флорални и скотски претекстове. Има от какво да избирате!

Геометрия

Сред геометричните щампи първото място решително е заето от клетка. Той освен наподобява красиво върху якета, блузи, рокли, панталони, връхни облекла и аксесоари, само че и удобно подмладява зрялата визия.

За да не се нарушават пропорциите на фигурата, коства си да се спрете на клетка със междинен размер.

Не по-зле на жена “над 50 ” ще наподобяват облекла с диамантен модел. Избягвайте мощен цветови контрастност, съвършен е тоалет в спокойни и приглушени цветове.

Ако желаете, можете да комбинирате два геометрични модела в едно изображение.

Морска тематика

“Морски ” принт още веднъж щурмува дамските дрешници. Модерните дами на 50+ включват морско въодушевено облекло в ежедневни визии, спокойни бизнес и вечерни ансамбли.

Тук е значимо да запомните, че необятните хоризонтални линии образно уголемяват женския контур, а тънката лента работи диаметрално противоположно – отслабва.

Змийски щемпел

Тук не всичко е толкоз просто, тъй като животинските щампи с висок контрастност, да вземем за пример леопард, могат да състарят външния тип на дамата с няколко години. Змийският модел, в противен случай, се отнася до “подмладяването ”. С него се получават стилни и небанални комбинации за пролетта.

Моделът на змия се съчетава добре с блузи, поли, рокли и други съществени детайли от дрешника. Изберете цвета на продукта според от самостоятелните желания.

Ситен грах

Ако змийският принт е предопределен за същински ценители, тогава облеклата на точки са много непретенциозни и подхождат на всички дами без изключение. Спрете на дребна рисунка (но не точка). Рокля или блуза на точки прибавя към облика момичешка палавост, лекост и лекост.

Флорален принт

Флоралните щампи в една или друга форма постоянно са били неразделна част от стилната промишленост. Пъстрите облекла в светли цветове имат изразен анти-ейдж резултат.

Основното нещо е да не вършиме неточност с размера на картината, огромните цветя на противоположен декор са тъпо решение за зряла дама. Малък модел способства за образната естетика, подмладява изображението като цяло.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР