Добре планирана и преднамерена атака срещу българските курорти. Така кметът

...
Добре планирана и преднамерена атака срещу българските курорти. Така кметът
Коментари Харесай

Кметът на Царево за замърсения плаж: Това е планирана атака!

Добре планувана и преднамерена офанзива против българските курорти. Така кметът на Царево Георги Ляпчев разяснява проучването, което демонстрира наднормено замърсяване на морската вода.  

Той добави, че не има вяра на публикуваните данни. " Ако проучването на Софийския университет и „ Активни консуматори “ за съществуване на несъразмерни равнища на ешерихия коли на български плажове е за да се опази здравето на хората, за какво те не осведомиха здравните служби, общините и страната ", попита Ляпчев.

" Има един-единствен орган, който има право да прави такива проучвания и това е РЗИ “, уточни той пред БНР.

Относно Попския плаж край Царево, който беше посочен, че е измежду най-замърсените и във водата има над 40 пъти повече от допустимото количество бактерии, Ляпчев сподели, че не знае в региона да има канализация, от която да се изливат отпадъчни води.

" Там даже се загатна, че от недостроения комплекс Коста дел Кроко се изливали води. Този комплекс, доколкото ми е известно, в никакъв случай не е свързван с каквато и да е канализация. Това са просто един куп неистини, изсипани едновременно, някакви догадки “, разяснява кметът. Ляпчев дефинира изнесената информация за замърсяване на морската вода като " антибългарска агитация “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР