Добре осведомен източник уточнил, че церемонията е планирана за 15.30

...
Добре осведомен източник уточнил, че церемонията е планирана за 15.30
Коментари Харесай

Тръмп ще подпише за митата върху вноса на стомана и алуминий

Добре информиран източник прецизирал, че церемонията е планувана за 15.30 ч. (22.30 ч. българско време), предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Мексико, Канада и други страни може да бъдат освободени от плануваните от президента Доналд Тръмп мита върху вноса на стомана и алуминий в Съединените щати, разгласи по-рано говорителката на Белия дом Сара Сандърс, представена от Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че един подобен ход е допустимо да смекчи удара на фона на заканите за ответни ограничения и мрачни стопански прогнози.

Изключенията ще бъдат направени " случай по случай " и "страна по страна ", акцентира Сандърс.

Броени дни по-рано Белият дом бе споделил, че няма да има изключения, напомня АП.

Ройтерс отбелязва, че в края на работния ден през вчерашния ден борсовите показатели и доларът са възстановили по-голямата част от своите загуби в сряда, откакто стана ясно, че Тръмп може да направи изключение от митата за основни сътрудници на Съединени американски щати като Мексико и Канада.

Главният стопански консултант на Тръмп - Гари Кон, който бе твърдо срещу решението на президента на Съединени американски щати да наложи мита на вноса на стомана и алуминий, подаде оставка .

Европейският съюз заплаши Тръмп, че ще вкара ответни ограничения, на което президентът на Съединени американски щати отговори, че ще наложи мита и върху вноса на коли.

Съединени американски щати не се опасяват от търговски войни. Търговските войни са нещо положително и елементарно за печелене, написа в Туитър преди няколко дни Доналд Тръмп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР