Добре ни е известен фактът, че Кайли Дженър е много

...
Добре ни е известен фактът, че Кайли Дженър е много
Коментари Харесай

Шестцифрената сума, която Кайли Дженър плаща за охрана

Добре ни е прочут фактът, че Кайли Дженър е доста богата. Риалити звездата, която се радва на големите триумфи на козметичната си компания, може да се похвали с съвсем един милиард $ в сметката си. Малко са известните персони, които на тази възраст (22 години), сами са изкарали толкоз доста пари.

Тъй като разполага с премного средства, Кайли обича и да се глези. Риалити звездата обожава да пръска пари по скъпи тоалети за себе си и за щерка си Сторми. Един от най-големите разноски на Кайли обаче са средствата, които влага за защита.

По думите на татко й Кейтлин Дженър пред The Sun, Кайли всеки месец харчи по 400 хиляди $, с цел да се усеща сигурна. Нуждата от усилване на защитата става още по-наложителна, откакто Кайли става обект на няколко вманиачени по нея преследвачи.

View this post on Instagram
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 16, 2019 at 11:34am PDT

Единият даже съумява няколко пъти да влезе в дома й, поради голямото си предпочитание да я види онлайн. Той е наказан на една година затвор.

Именно поради сходни случки риалити звездата взема решение да не пести никакви средства, що се отнася до обстоятелството тя и щерка ѝ да се усещат в сигурност. А какво са 400 хиляди на месец за човек, който има един милиард и продължава да усилва облагите си.
 Кайли Дженър и секси провокациите на риалити звездата
Греховните провокации на Кайли Дженър

Определено знае по какъв начин да притегля внимание
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР