Добре известно е, че услугата , сама по себе си

...
Добре известно е, че услугата , сама по себе си
Коментари Харесай

Рефинансиране на бърз кредит при нужда от допълнителни средства

Добре знае се, че услугата , сама по себе си е обвързвана с посрещане на непредвидени разноски. Те могат да имат друго естество - здравословни положения, незабавен ремонт, евентуално печеливша промоция и така нататък Когато сумата за погасяване на досегашния бърз заем бъде изхарчена по сходен непредвиден метод, тегленето на нов бърз заем за погасяване на остарелия се трансформира в нужда.

Рефинансиране на бърз заем за погасяване на по-скъпо обвързване

С днешна дата, доста българи у нас имат повече от едно обвързване към компании, търговци и финансови институции. Освен бърз заем, това може да включва погашение на артикули на лизинг, ежемесечни битови разноски, данъчни отговорности, ипотечен заем и разнообразни типове банково финансиране.

В избрани обстановки тегленето на нов бърз заем може да бъде по-изгодното решение, в сравнение с неустойката за забавено заплащане по банков заем или спирането на услуга, от която зависят приходите ви.

Рефинансиране на бърз заем за понижаване на вноската

Друг постоянно срещан сюжет е този, в който вноската по настоящия бърз заем стартира да ви натежава като сума и предпочитате да внасяте по-малки суми за по-дълъг интервал от време. Подобни условия са изцяло постижими, когато против вас стои умел и благонадежден заемодател, подготвен да рефинансира съответния бърз заем и да преизчисли вноските му.

Предимства на рефинансирането на заем с неприятно ЦКР

Основното преимущество при рефинансиране на неприятни заеми е опцията за предоговаряне на по-изгодни условия. Това може да значи приемане на по-нисък лихвен % или пък смяна на интервала за погашение на заема.

Ако кредитополучателят има към този момент неприятен или отложен заем, той очевидно се нуждае от разсрочване на отговорностите. Възможно е подписаният годишен лихвен % да е висок, може заемът да е бил с висока месечна вноска и това да е довело до непостижим размер на заема. Всички параметри на заема би трябвало да са деликатно премислени преди подписването за приемане на артикули и услуги. Това важи както за банковите, по този начин и за небанковите финансови институции.

Какво не се предлага?

При обединяването на просрочени и неприятни заеми не се предлага кандидатстването за по-висока сума. Ако лицето е с усложнена финансова обстановка или свръхзадлъжняло, то в допълнение пари в брой няма да му оказват помощ, ами тъкмо противоположното. Задължение е на банката и на кредитната институция да го лимитират откъм разновидности за утежняване на задлъжнялостта му. Освен това той би трябвало да получи и цялата нужна информация за това по какъв начин може да усъвършенства положението си. Каквито и да са параметрите на заема, те няма да оказват помощ на човек, който е влезнал в дългова серпантина.

В сходна обстановка, по-подходящо е да се кандидатства за заем тъкмо за сумата, която е нужна, в противоположен случай от кредитната компания може да сметнат, че лицето не е задоволително отговорно към финансите си. Данни за историята на всяко лице се получават от кредитния указател и се употребяват единствено от кредитната компания, която ги е поискала по отношение на кандидатстването му.

Какви са най-честите неточности при рефинансиране с неприятно ЦКР?

Най-честите неточности включват погрешно оценяване на финансовата обстановка и избор на несъответствуващ заемодател.

Винаги преди да подпишете какъвто и да е документ прочетете деликатно при какви условия ще бъдете кредитирани. Ако мислите, че някое от поставените условия ще Ви затрудни, то не прибягвайте към изтегляне на заема, защото може да се окажете в още по-неизгодна позиция. Обмислете добре, преценете опциите си, след което може да подпишете контракта за заем.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР