Добре известно е, че у нас т.нар. автомобили втора употреба

...
Добре известно е, че у нас т.нар. автомобили втора употреба
Коментари Харесай

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Добре знае се, че у нас така наречен коли " втора ръка " са радват на доста по-голямо търсене от новите, само че в това време, Много от хората желаят колите им да са допустимо най-съвременни и с повече нови технологии. Показваме ви няколко такива използвани коли, които разполагат с много от актуалните технологии, само че в това време могат да бъдат открити на вторичния пазар на доста по-ниски цени (справка - ). Те са безвредни и релативно по-надеждни от директните им съперници.
1. Chevy Volt - 2011 година  Най-добрите използвани коли с нови технологии

Ако икономията на гориво е преди всичко, тогава този модел ще бъде най-хубавият вид. Автомобилът има хибриден модел, който работи на електричество и бензин. Пробегът с едно зареждане е 610 км, което е най-високо измежду съперниците.

За времето си това е доста софтуерна кола. Някои функционалности като полуавтономно шофиране, Bluetooth връзка, вграден корав диск и камера за назад виждане несъмнено не бяха доста налични варианти при моделите от 2011 година. Предлагат се в допълнение система за сигурност предотвратяваща конфликт и помощ при прекъсване.

2. Kia Optima - 2013 година  Най-добрите използвани коли с нови технологии

Достъпен седан от междинен размер, цялостен с най-съвременни технологии: камера за заден ход, климатичен надзор посредством двузонов климатроник, Bluetooth и система за подкрепяне на прекъсването.
3. Hyundai Santa Fe - 2014 година  Най-добрите използвани коли с нови технологии

Това транспортно средство ще обезпечи на лидера необятен интериор и много потребни функционалности, свързани с електрониката на колата. Наблюдението на слепи зони е една такава екстра, която оказва помощ да се видят другите коли, кпопаднали в така наречен " сляпа зона ".
4. Ford Mondeo Hybrid - 2013 година  Най-добрите използвани коли с нови технологии

Този модел разреши на компанията да завоюва известност и да притегли клиенти, много преди съперниците да сторят това. Хибридният модел работи както на бензин, по този начин и на електричество. Също по този начин автомобилът е оборудван с технологии като Bluetooth, адаптивен круиз надзор, камера за назад виждане и датчици за паркиране.
5. Audi A7 2012 година  Най-добрите използвани коли с нови технологии

Този купеобразен седан с четири порти несъмнено заслужава внимание. Разходът на гориво при него обаче е огромен, само че това се компенсира от оборудването на автомобила. Автомобилите, които скоро ще навършат 10 години включват системи за сигурност преди конфликт и след конфликт, мониторинг на " сляпа зона ", помощ при прекъсване, вграден корав диск, Bluetooth, надзор на силата на звука и доста други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР