Добре известно е, че китайската традиционна практика Фън Шуй работи

...
Добре известно е, че китайската традиционна практика Фън Шуй работи
Коментари Харесай

Не дръжте тези неща под леглото, за да не привлечете негативна енергия и лош късмет

Добре знае се, че китайската обичайната процедура Фън Шуй работи на правилата на свободно движещата се сила и се основава на концепцията, че всеки предмет във вашия дом има свои лични вибрационни свойства, които въздействат на общото въодушевление и на живота ви.

Съществуват доста правила за нареждане и организация вкъщи, които подсигуряват положителна сила и да притеглят благоденствие, като в същото време ви пазят от отрицателни въздействия.

Например, някои избрани движимости пречат на енергийния поток. Това са предмети, които предизвикват хаос, както и такива, които като че ли ни дърпат в предишното. Добрата вест е, че те могат елементарно да бъдат отстранени.

И освен това, има някои неща, за които би трябвало да се погрижите неотложно – изключително в случай че те пречат на вашето презареждане с сила, което би трябвало да получавате по време на сън.

 спалня Istock

Като се има поради, че прекарвате повече от една трета от живота си в леглото си и че сте енергийно най-уязвими по време на сън , явно е, че леглото би трябвало да се третира като едно от най-важните места в дома ви.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Да държите избрани неща под него значи да позволявате на тяхната осцилация да въздейства на вашата сила и на разнообразни аспекти от живота ви като здравето, взаимоотношенията, напредъка и даже шанса ви.

Затова и съгласно китайското изкуство за обзавеждане на дома Фън Шуй има някои неща, които в никакъв случай не би трябвало да съхранявате под леглото си. Ето кои са те:
 Не дръжте тези неща под леглото, притеглят неприятен шанс  Не дръжте тези неща под леглото, притеглят неприятен шанс  Не дръжте тези неща под леглото, притеглят неприятен шанс  Не дръжте тези неща под леглото, притеглят неприятен шанс
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР