Добре, имам плах въпрос.Филмът е разкошен. Просто има хора, които

...
Добре, имам плах въпрос.Филмът е разкошен. Просто има хора, които
Коментари Харесай

„Всичко навсякъде наведнъж“ никога повече и още от мрежата за носителя на 7 Оскара

" Добре, имам нерешителен въпрос.

" Филмът е луксозен. Просто има хора, които го виждат и хора, които не го. Различен е от холивудските калъпи и от доста време не бях харесала филм по този начин ", отговори й Мила Бобадова от своя профил " Козата Ани ".

" Наградите " Оскар " паднаха в очите ми един път вечно. Киноиндустрията удари дъното на дъната. Холивуд потъна, изживя себе си като че ли. Тотален крах.

Кристина Патрашкова също изрази мнение за продукцията:

" Току-що изгледах тоталния победител на „ Оскар “-ите – „ Всичко на всички места едновременно “ (няма неточност в правописа, запетаи не би трябвало да се пишат). Това е единственият филм, който ме е предиздвикал да се усещам тъпа. Тотален дебилизъм. Смътна концепция за вариации в живота, спасението на света и майчината обич, които в тази ситуация се реализарат в разнообразни вселени. Звучи психиарско, само че това тече на екрана. Само едно не ми е ясно – какъв е замисълът на Холивуд да постанова сходен шок. Дори агитация е мъчно да се открие. Нещо, което е огромно Нищо. Слава Богу, че има хубави филми, които не се наградени с „ Оскар “. "

Спартак Атанасов написа:

" Току-що получилият 7 награди Оскар филм " Всичко на всички места едновременно " е най-невероятната подигравка с киното, която съм гледал през живота си! Чувствам по какъв начин изгубих безчет мозъчни кафези, взирайки се мазохистично 140 минути в най-безмозъчния сюжет, който е допустимо да бъде създаден.

Ако мога да спася най-малко един човек да не гледа този филм с този пост, то значи съм направил нещо положително за някого.

Царят е гол! "



" Всичко, на всички места, едновременно, в никакъв случай повече ", отсече Ирена Иванова.

Журналистът Мартин Карбовски написа:

" По-скапан притежател на Оскар, цели седем незаслужени Оскара в никакъв случай не е имало. Американското кино е в крах, Америка е в крах. Направо да ти стане жалост.

Филмът със заглавие “Всичко на всички места едновременно ” (ВНН) е съвършен за българското кино - просто тъй като е нищо, на никое място и в никакъв случай, казани неща без значение, гротеска на безконечната величествена борба сред положително и зло, позната ни от Холивуд, който предричаше живота.

ВНН е “Матрицата ” за чиновниците в пералното, само че и това е прекомерно забавно казано и допуска драматургия.

ВНН е борба на женски Нео с в действителност данъчни сътрудници, цялата нелепост на киното, като технология - тежко съсредоточена в китайци без сексапил. Плюс галактическо счетоводство. "

" Възхитена съм! От търпението на тези, които са съумели да го догледат. Предполагам, че са чакали всеки идващ миг да се случи нещо и по този начин....до края. Но пък не съм изненаданан- не е първата нелепост, която получава премия. А може и да не съм задоволително интелигентна, с цел да схвана смисъла, кой знае ", отговори му Милена Каменова.

" А имаше времена, когато такива филми получаваха " Златна малинка " ", пошегува се Тодор Петров.

Димитър Башлийски написа:

" Всичко на всички места едновременно " -Уникален филм! Уникална дивотия, родена в нечий детски болен мозък.Безсюжетна боза, като че ли излязла от психотичната продукция на надрусантийнеджър. Гледам, чувам и нямам доверие нито на очите, нито на ушите си, а и на което и друго осезание, че сходно " създание " може да бъде въобще позволено до конкурсната стратегия,на който и да било кинофестивал, камо ли до напудрения на академията. И що за изчадия са тези " учени ", които захласнати от концепцията за политкоректност,реверенс към всичко ексцентрично, извратено и шантаво се пробват да ни постановат своите общоприети за хармония и хубост!? Филмътне се предлага за лица до 14 години. Аз не го предлагам за лица до 80 години! След тази възраст и да го гледате, Алцхаймерътще свърши своята " благотворна " функционалност и вие няма да си спомняте нищо от този призрачен сън! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР