Добре е премиерът Борисов да си огледа внимателно министрите, че

...
Добре е премиерът Борисов да си огледа внимателно министрите, че
Коментари Харесай

Валери Сименов: Борисов да си огледа внимателно министрите, че и там има такива с имоти

Добре е министър председателят Борисов да си огледа деликатно министрите, че и там има такива с парцели. Когато излязат обстоятелства ще ги разясня. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов за инспекцията на Прокуратурата за парцелите на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев пред публицисти в Народното събрание.

Във връзка с апела на премиера Бойко Борисов да подадат оставки или да се отдръпват разследваните с жилищата, Симеонов съобщи: „ Призивът си е негов, не е мой. По-добре Борисов по-внимателно да си огледа министрите, че и там има такива “, сподели Симеонов.

Той изброи парцели в София, „ Овча Купел “, „ Бързарица “ №2 и разясни, че става въпрос за 142 кв. метра за 61 хиляди лева Според него не е вярно да се търси компанията, тъй като това, което се открило за „ Артекс “ е всеобща процедура в строителството в България.

Министърът на туризма Николина Ангелкова живее на адрес - кв. "Овча Купел ", ул. "Бързарица " 2, оповестява БНР, базирайки се на източници в Министерство на вътрешните работи. Справка в имотната декларация на Агелкова също демонстрира, че през 2008 година тя е придобила апартамент 142 кв. м с гараж на обща стойност 75 000 лв., а разказаният източник на средствата са подаяние и лични средства. В същата декларация тя разказва подаяние от дядо си на стойност 48 хиляди лв.. Параметрите съответстват с описаните от депутата от НФСБ Валери Симеонов.

„ Масова процедура на укриване на налози, след това на понижаване на налог здания към общините. Втори тип налог се укрива. Всичко това няма по какъв начин да не е било известно на съответните районни чиновници на Национална агенция за приходите, както и на общината. Няколко индивида станаха жертви на политическа акция, която демонстрира пред обществото една всеобща процедура на злоупотреби в строителството “, съобщи още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР