Добре е да се отпуснете и да се насладите на

...
Добре е да се отпуснете и да се насладите на
Коментари Харесай

Позволено ви е да се насладите на новозаредените Knicks, дори ако има още работа за вършене в списъка

Добре е да се отпуснете и да се насладите на това, което виждате сега, знаете. Добре е да правиш това, което не по-малко престиж от Пат Райли прави от години, призовавайки своите играчи да живеят в „ скъпото настояще “, термин, който той заимства от създателя Спенсър Джонсън, фраза, която в действителност би трябвало да бъде свещената мантра на Никс почитатели сега.

Утре е за на следващия ден. Май и юни са за май и юни. Фактът, че Никс към момента са малко малко, когато ги подредиш против зверовете от Изтока, към момента е действителен, без значение какъв брой славно изглеждаха в необятни изрезки от изкормването на Блейзърс със 112-84 във вторник вечер пред 19 812 от време на време бълнуващи почитатели в Медисън Скуеър Гардън. Но към този момент е добре да забравите това.

„ Ние в действителност бяхме свързани “, сподели OG Anunoby, който накара Градината да скандира името му по време на забележителна 29-минутна промяна, в която той означи 23 точки, в това число 4 от 6 от дълбочина. „ Летене в близост, прекъсване, грижа един за различен. “

Бяха. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР