Добре е, че Слави заяви, че ще се явява самостоятелно

...
Добре е, че Слави заяви, че ще се явява самостоятелно
Коментари Харесай

Илиян Василев: Добре е, че Слави Трифонов обяви, че ще се явява самостоятелно на избори

" Добре е, че Слави съобщи, че ще се явява независимо на избори. Вземането на каквато и да е позиция го осветява като Алтернативата. По своя произход той е едно към едно повтаряне на модела на Борисов. Партия с един водач и една религия в неговото всемогъщество.

Вътрешната народна власт в неговата партия е като при Живков и Борисов -

всички други се сменяват, само че Вождът остава. Демокрацията е за другите, той е закрепостен като Борисов в ГЕРБ. Да сте чули за някаква демократична процедура по която да е бил определен, в остра конкурентна битка на хрумвания и противници. Което е същинското име на понятието народна власт ", написа някогашният посланик Илиян Василев във Facebook.

" Предлага ви се стоката " Слави " и вие би трябвало да я купите на религия, поради Краси Радковите скечове, поради сценаристите, поради готиния пич в общуването с посетители и така нататък Но това няма нищо общо с естествените демократични партии, които има органи, които се съвещават, които балансират сред мненията на доста разнообразни хора, и не разрешават на Вожда да залитне в една или друга посока.

Ще купите стоката Слави, както купихте стоката Борисов и зад нея още веднъж ще проникне задкулисието и олигарсите като Пеевски.

Колко души към Слави знаете, които имат независима и самостоятелна тежест, и които в съдбоносен миг ще могат да му противостоят, като балансират Вожда?

Колко пъти се е противопоставял на огромните разходи, които грабят страната и които постоянно са свързани с крупни планове с Русия, против която Трифонов не дава да се промълви дума. Критикува ВИНАГИ постфактум, когато всички подлагат на критика и има заплаха рецензията да излезе отвън контрола на задкулисието и да направи някой отвън Системата известен.

Но ще сгрешат тези, които си мислят че като го подлагат на критика или се съмняват обществено в неговата " демократична " природа и самостоятелност от задкулисието, ще му попречат. Помните ли Борисов първоначално, изглеждаше като тефлонов.

Сега пристигна време за излизането му на авансцената, само че по-скоро виртуално, тъй като той няма да дава изявленията или да влиза в обществени дебати. Просто го задействаха тъй като Борисов от ден на ден губи височина и пристигна време наследникът Трифонов да продължи модела като следващия състезател от тима.

За това задавайте му в общественото пространство, третирайте го като политик, не като шоумен. Задавайте му въпроси, които в случай че ги бяхме задавали на Борисов преди време нямаше да стигнем до тук. Търсете и намерете към Слави, хората като Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Цецка Цачева, позициите му всички съществени въпроси на практичното ръководство.

Слави е българското копие на модела Зеленски.

Много са въпросите - по какъв начин устоя малкия екран си да вземем за пример, откакто е ясно, че не получава задоволително пари от клиентите си. Кабелната която виждам сега слага неговата телевизия преди всичко, преди Българска национална телевизия, бТВ и Нова ТВ. Това не е подарък, някой е платил и то доста.
След това си го представете като министър - ръководител, примерно паралелно с Меркел и Макрон.

Представете си и министрите му, и депутатите му - нали нямате концепция за това. Като котка в чувал - оферират да купувате на религия, съвсем като при Борисов.
И с цел да няма никакво подозрение - си пуснете изявлението на Слави с Бойко Борисов с цел да ви стане ясно неговата Алтернативност. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР