Добре е, че малките играчи, които нямат шанс да направят

...
Добре е, че малките играчи, които нямат шанс да направят
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Добре е, че малките партии се отказват от участие в изборите


Добре е, че дребните играчи, които нямат късмет да създадат нещо, най-накрая взеха рационалното решение да не вземат участие, а да изчакат някой идващ път и да измислят нещо, тъй че да станат малко по-големи играчи.

Това съобщи в изявление за БНР политологът Евгений Дайнов.

" Поизчиства се малко партийната система от такива по-малки играчи, само че ние не знаем по какъв начин ще гласоподават хората на втори октомври, тъй като въпреки всичко сме в окото на бурята на няколко рецесии, които ни въртят непрестанно. Ние не знаем тези рецесии какви настроения ще провокират у хората на втори октомври. Не знаем какъв брой души от всяка партия ще влязат в Народното събрание и няма по какъв начин да знаем дали ще има държавно управление или не. Има няколко рецесии, които се наслагват една върху друга, а и самото служебно държавно управление също е рецесия единствено по себе си, тъй като то навлезе с подковани ботуши в поредност от рецесии, които изискват извънредно внимателно, уравновесено, уверено политическо държание, а военните нахлузиха ботушите и влязоха в тези деликатни обстановки и в границите на първите две седмици се изгубиха ", добави той.

" Някой би трябвало да възвърне контрола по границите и по тази причина би трябвало да сме удовлетворени, че " Продължаваме промяната “ в някаква степен се пробваха и демонстрираха, че това би трябвало да се свърши ", разяснява проф. Дайнов тематиката за контрола по границите ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР