Тейлър Суифт присъства на мача на Травис Келси от НФЛ с Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Софи Търнър и Хю Джакман

...
Добре дошли в Sunday Night Football, версията на Тейлър.Измина точно
Коментари Харесай

Добре дошли в Sunday Night Football, версията на Тейлър.

Измина точно седмица, откакто поп суперзвездата Тейлър Суифт се появи на мач на Канзас Сити Чийфс от NFL, за да гледа нейния слухов любовен интерес, Травис Келс.

И сега тя се е подобрила, посрещайки Kelce в Ню Йорк, докато Chiefs играят срещу Jets - с Холивуд A-lists Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и Хю Джакман като нейните гости.

Звездата от "Игра на тронове" Софи Търнър, певицата Сабрина Карпентър и Антони Поровски - съ-водещ на шоуто на Netflix Queer Eye - също бяха забелязани в Swift's антураж.

За да не бъдете надминати от звездите на Deadpool (Reynolds) и X-Men (Jackman), актьорът от Ant-Man Paul Rudd - който е отдаден фен на Chiefs - беше сниман сияещ на терена с Келце преди мача.

Тази публикация в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание в TwitterBBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Пропускане на публикация в Twitter от Kansas City Chiefs

Разрешаване на съдържание в Twitter?< /p>

Тази статия съдържа съдържание, предоставено от Twitter. Искаме вашето разрешение, преди да се зареди нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Край на публикация в twitter от Kansas City Chiefs

Официалният акаунт на НФЛ туитира Суифт - „Добре дошла в Ню Йорк, чакаше те“, в препратка към нейните текстове и споделени кадри от нейните поздрави към хората на стадиона.

Този кросоувър Swifties/NFL внезапно се превърна в най-голямата сюжетна линия в най-популярния спорт в Америка.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР