Добре дошли в Римската империя. Императорът го знаем, личното му

...
Добре дошли в Римската империя. Императорът го знаем, личното му
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Причината за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл

„ Добре пристигнали в Римската империя. Императорът го знаем, персоналното му държавно управление всеки ден се грижи да дава самун, кръв и зрелища. Слава Богу, употребявам кръвта единствено като съпоставяне. Основна причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл и координирани дейности с един прочут предприемач с доста обвинявания ".

Това съобщи, който даде брифинг за медиите откакто през днешния ден бе отхвърлен от служба, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ През последните месеци доста се приказва за правовата страна, върховенството на закона, за жалост през последните седмици сме очевидци на прояви на висши форми измама и популизъм, а съгласно някои индикации за тирания. Става действително разбъркване сред другите управляващи и институции “, уточни Атанасов.

Той бе безапелационен, че претекстовете за неговото премахване не дават отговор на истината.
 Директорите на ДАНС и разузнаването са прекратили отпуските си Директорите на ДАНС и разузнаването са прекратили отпуските си
Началниците на ДАНС и на Държавната организация " Разузнаване " (ДАР) са подали в Министерския съвет заявки за преустановяване на отпуски...

„ В момента се намираме в една неповторима обстановка, в която президентските пълномощия се припокриват напълно с тези на персонално определеният от него длъжностен кабинет, вследствие на което умерено можем да заявим, че има редица образци, в това число и Конституцията бива нарушена “, сподели още Атанас Атанасов.

„ Успешна работа на службите против зловредното съветско въздействие, имам поради съветските спецслужби, това е съществена причина за промяната на управителния състав в службите у нас “, добави още той.

Атанасов дефинира указите на президента като „ най-сивата зона в правото “, тъй като не подлежат на надзор. „ Аз не мога да потърся своите права по отношение на отстраняването “, сподели още някогашният към този момент началник на ДАР. Той загатна, че в случай че един от указите на президента е „ неустойчив или циничен “, това може да бъде мотив за задвижване на процедура за импийчмънт.

„ Тъй като нямам опция да си потърся правата, приканвам депутатите от идващия парламент, които имат опция и имат предпочитание да се съблюдава върховенството на закона, да го създадат “, разяснява още Атанас Атанасов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР