Добре дошли в Римската империя, императора го знаем – личното

...
Добре дошли в Римската империя, императора го знаем – личното
Коментари Харесай

Шефът на ДАР: Основната причина за освобождаването ми е дългата ръка на Кремъл

 Добре пристигнали в Римската империя, императора го знаем – персоналното държавно управление всеки ден се грижи да дава самун, кръв и зрелища. Това съобщи шефът на Държавна организация " Разузнаване “ Атанас Атанасов. По-рано през днешния ден служебното държавно управление предложи на президента Румен Радев да го освободи от поста, като за негов заместител беше препоръчан Антоан Гечев.

Като претекст са освобождението му беше посочена нуждата да се подсигурява резистентност на системата за отбрана на националната сигурност. " Под управлението на Атанасов е реализирана активност по неспазване на презумпцията за обективност и безпристрастност “, разяснява представителят на служебното държавно управление Антон Кутев.

" Основната причина за освобождението ми е дългата ръка на Кремъл и координираните дейности с един прочут предприемач, с доста въздействие, който може да има връзка с Кремъл. (…) За страдание през последните седмици ние сме очевидци на прояви на висши форми на измама, популизъм, а съгласно някои индикации и за тирания “, разяснява Атанасов.

Според него става разбъркване сред различите управляващи и институции, като даде образец с отстраняването на шефката на Агенцията по вписванията Габриела Козарева.

Той изясни, че постоянно е спазвал закона и отхвърли претекстовете на служебния кабинет, с които го предлага за освобождение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР