Добре дошли в изцяло новия седмичен пъб викторина на The

...
Добре дошли в изцяло новия седмичен пъб викторина на The
Коментари Харесай

Пъб викторина Daily Mirror: 20 трудни въпроса с обща информация, които да ви накарат да се почешете по главата

Добре пристигнали в напълно новия седмичен пъб викторина на The Mirror – и имаме ли някои демонски главоблъсканици за вас!

Така че дръпнете стол, съберете приятелите си и за какво не покажете общите си знания, като отговорите на следните 20 въпроса? Имаме необятна гама от тематики, с цел да ви изпитаме в действителност – от наименуване на най-голямата хитова ария на Мадона до това кой художник е нарисувал „ Звездна нощ “?

Има и късмет да разгънете остарялото сиво вещество през коя година Еврото беше пуснато през коя страна беше хазаин на Световното състезание по футбол през 1990 година? Обещаваме, че всичко ще бъде доста занимателно, тъй че за какво не играете против другари и семейство, с цел да видите кой ще има най-хубави резултати?

Ако не можете да видите теста нагоре, щракнете тук. Кажете ни, в случай че можете да получите най-хубави оценки в секцията за мнения по-долу. Ако сте се забавлявали този път, не забравяйте да се върнете идната седмица за още един тест - ние ще бъдем тук за вас!

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР