„Добре дошли в ада“ e скечът, който предизвика бурни реакции

...
„Добре дошли в ада“ e скечът, който предизвика бурни реакции
Коментари Харесай

Добре дошли в ада - скечът, който превзе интернет

„ Добре пристигнали в пъкъла “ e скечът, който провокира бурни реакции в обществените мрежи оттатък океана. Той ни припомня за грандиозните кавги, почнали с жалбите против могъщия холивудски продуцент, Харви Уайнстийн. Кои са някои от жертвите му, можете да си припомните в галерията ни:

Жертвите на Харви Уайнстийн

Изпълнение в едно от най-популярните комедийни излъчвания в историята на малкия екран: SNL(Saturday Night Live), провокира интернет.

Скечът обръща внимание на половото принуждение над дамите, като прави голям брой препратки към исторически събития и поп-културата:

THE LADIES OF SNL REALLY DID THAT pic.twitter.com/J2c4hdNTKS
— jolly mom daniela (@lgbtdaniela) December 3, 2017
Самото видео има визията на клип на Кейти Пери. Огромни близалки и танцуващи девойки, облечени в розово. Само че текстът, който ще кажат актрисите ще контрастира изцяло с картината. И по този начин демонстрира какво се крие зад розовия балон на визията за живота на дамите.

Нова бомба: полов тормоз и в музикалния бизнес

„ Здравейте, момчета… В последните месеци нещо сме полудели… Всички тези огромни, готини, мощни момчета се оказаха… по какъв начин беше думата… хищници. Това ли е светът в този момент? Да, това е проклетият свят. “

Залезът на холивудските богове (ГАЛЕРИЯ)

Уводът е директна отпратка към безбройните обвинявания в полов тормоз, които започнаха със серията разкрития за Харви Уайнстийн и не подминаха редица звезди като Кевин Спейси, Бен Афлек, а в последните дни – и Джефри Ръш.

Жертвите на Харви Уайнстийн (ГАЛЕРИЯ)

Следващите фрагменти от скеча демонстрират разнообразни столетия от историята на човечеството, в които дамите са подлагани на мъчения, като да вземем за пример горенето на клада или сексизмът в 20 век.

Отделна част от видеото показва по какъв начин са принудени девойките да се прибират вечер, с цел да се защищават от възможни нападатели.

Разбира се, интернет не закъсня. Реакциите бяха светкавични и възторжени. Някои считат, че това е химът на 2017 година:

#SNL's "Welcome to Hell " music video is the anthem of 2017. pic.twitter.com/yRO79S8Z3g
— Devan Coggan (@devancoggan) December 3, 2017
Много потребителки споделят, че това е песента, която са чакали:

“Welcome to Hell” is the women’s anthem we need right now.

(And every year since the beginning of time.) pic.twitter.com/MYxkJ1iM8Y
— MelanieEnglishMedina (@BrooklynMelanie) December 3, 2017
"Това не е момичешка група. Просто пътуваме дружно от съображения за сигурност "

“This ain’t a girl group. We just travel in a group for safety.” #SNL #WelcomeToHell pic.twitter.com/6yacBfX8JC
— Devan Coggan (@devancoggan) December 3, 2017
В момента хаштагът "Добре пристигнали в пъкъла " (#WelcomeToHell) се популяризира мълниеностно в Туитър, като под него дамите описват за фрапиращи истории, които са им се случвали. Авторите на скеча показват в какъв непрестанен смут се постанова да живеят дамите, без значение че се намираме в 21 век.

#Мetoo и милионите дами и мъже, които са били полово насилвани

На фона на непрекъснатите набези над дами, тази саркастично-забавна ария, която завладя интернет, в действителност е една плашеща истина.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР