Добре, че живеем във век на силно развити технологии. Добре,

...
Добре, че живеем във век на силно развити технологии. Добре,
Коментари Харесай

ЦСКА, къде ви е играта, стига само за съдията!

Добре, че живеем във век на мощно развити технологии. Добре, че крива или неприятна, демокрацията, под някаква форма, я има даже у нас, колкото и водачът на столетницата да твърди, че и е лишила доста... Добре, че живеем тъкмо в 21-ви век и тъкмо в народна власт, тъй като в едни други времена евентуално съдията Владимир Вълков през днешния ден щеше да бъде замерян обществено с камъни на някой площад , изпитвайки всенародния яд!
 Снимка 408791
Източник:

Дали обаче щеше да е закономерно? Разбира се, че не! Не единствено тъй като смисълът на демокрацията е в правото да мислиш друго от другия, да приказваш свободно и така нататък, а тъй като младият рефер, без да му адвокатсвам, не е този черен демон, който го изкараха. Особено коментаторите и анализаторите от малкия екран излъчваща конфликта, която с толкоз камери на стадиона по този начин и не сподели хубаво повтаряне на основната обстановка, само че за сметка на това с решителност уточни виновника с пръст. На това му се споделя подстрекателство и манипулиране, за което даже плащаме. Добре, че се откриха и други фрагменти, та да разберем, че Едвин Джеси не е чист като сълза , и че в най-лошия случай обстановката, както гласи футболното факсимиле, е 50 на 50. А не обирът на века!

Уви, по родните ширини обичаме да кълвем като шарани на Никулден. Хващаме се и няма пускаме. Години наред отлепяхме ютии, в идващите ще завъртаме бушони , единствено тъй като е по-лесно да се откри оправдание. За несъстоятелността на ЦСКА, която е очеизбождаща към този момент в 3 публични и 1 всекидневен мач под управлението на Любослав Пенев. Алиби за неналичието на вложения в качествени заместници на класни играчи като Антон Недялков, Фернандо Каранга, Кирил Десподов и освободения късно Станислав Манолев. Алиби, че през този сезон най-големият триумф на ЦСКА против водачите в класирането се свежда до измъчено тъждество на " Армията " с Лудогорец , воден от правещия и невъзможното да принизи разградчани до равнището на средняшки тим Антони Здравков!

Съдията, та съдията... Не укривам, че симпатизирах на Пенев, когато беше отпред на националния тим. Харесваше ми, тъй като говореше в елементи за играта, " лъвовете " се надиграваха сполучливо с Дания, Чехия, Италия, освен това на техен терен... Само, че оня Любо няма нищо общо със настоящия. Онзи беше висока топка, този е част от масовката. С цялостен боеприпас от неиздържани оправдания. Дори за мачове против противници като Ботев (Враца)... Съжалявам, само че не му приляга. Заради кариерата, която има, поради хеттрика против Реал (Мадрид) и още, и още...
 Снимка 408787
Източник:

И тъй като посоката на " аленото " мислене е ясна - картонът им е попречил да завоюват, незабавно върша паралел и връщам лентата с година обратно. Когато ЦСКА стигна до поврат с 10 души и завоюва против Лудогорец, само че не на Антони Здравков, а на Херо, посред Разград! Месеци по-късно бе безусловно на 4 минути от още един триумф при същите условия и същата сцена... Разликата е, че тогава ЦСКА имаше треньор като Стамен Белчев, който доста рядко се оправдаваше със съдията, просто тъй като при него тимът имаше жанр и образ. По други метод казано - ЦСКА на Стамен Белчев беше кадърен да печели основни борби. Сегашният не може, по тази причина слушаме за съдията...
 Снимка 408760
Източник:

Дербито Левски - ЦСКА заснехме с moto g7 plus.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР