Добре, че била Радина да го откара по спешност в

...
Добре, че била Радина да го откара по спешност в
Коментари Харесай

Коко Каменаров На Косъм От Смъртта! Кошмарът Се Случи Пред Очите На Радина Червенова!

Добре, че била Радина да го откара по неотложност в Правителствената болница. Където лекарите открили, че кръвното на шефа на Българска национална телевизия е 200 на 120.

Каменаров полежал 5 дни в лечебното заведение и се отървал на косъм от сърдечната офанзива. Но му предписали медикаменти. Които би трябвало да пие цялостен живот.

Макар обстановката да била напечена 54-годишният Коко погледнал на нея с възприятие за комизъм. Той е с 8 години по-млад от брачната половинка си. Но здравето взело да му изневерява. Генералният началник Българска национална телевизия заречен на Радина да не я назовава мамо. Както до в този момент го правел. Щял да се обръща към половинката си с „ Джаджи ”. Прякор, с който се обръщал към нея до като били гаджета.

Любовната история на Радина и Каменаров датира от 1993 година. Тогава журналитката се връща от майчинство. А Коко бил началник на Българска национална телевизия 2. Официално станали двойка чак две години по-късно.

Сватбата им за малко да разсърди Светия Синод, спомнят си някои. Младоженците решили, че могат да минат под венчило без да имат подписан цивилен брак. Но разбрали, че е невероятно минути преди церемонията.

Спешно се наложило да изчезнат скрито от работа с цел да си кажат „ Да ” пред длъжностното лице. Върнали се и траяли да се занимават с правенето на вести, написа електроното изданиие retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР