Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да

...
Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да
Коментари Харесай

Трифонов: Какво като сме в ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България

" Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да чувате по какъв начин хващат мигранти, по какъв начин всеки ден ставаме очевидци на аварирали микробуси, натъпкани с нещастни хорица, които нямат въздух, измират и пълнят българските вести с злощастие и позор? ", написа във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

 

Публикацията му продължава по този начин:

" Казвам позор, тъй като границата на нашата страна в действителност не съществува. Всъщност, тя съществува, само че няма кой да я пази.

Вие съмнявате ли се, че граничните служители на реда евентуално са в далаверата? Те или са в далаверата, или не работят, или не са задоволително, или нямат положително съоръжение, а най-вероятно всички тези неща взети дружно.

И кой е отговорен? Виновен е този, дето носи отговорност. Отговорността е в това държавно управление, заченато в позор и формирано от дилетанти.

За последния месец в страната са хванати 1910 мигранти, а представяте ли си какъв брой не са заловени… най-вероятно в десетки пъти повече. Нашата страна е разграден двор и какво като сме от Европейски Съюз, като всеки афганистанец може да влезе в България и да излезе, когато си изиска. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР