Добрата салата постига перфектен баланс на текстури и вкусове, но

...
Добрата салата постига перфектен баланс на текстури и вкусове, но
Коментари Харесай

Пикантното козе сирене балансира месестите гъби в обикновена вегетарианска салата

Добрата салата реализира съвършен баланс на текстури и усети, само че е елементарно да прекалите с богатите съставки, изключително когато се стремите да добавите пикантни детайли. За вегетарианска салата, която реализира всички верни нотки, комбинирайте пикантно сирене с месести гъби и горчиви зеленчуци.

В тази рецепта от нашата книга „ Средиземноморска вечер във вторник “, която включва подобаващи за седмицата ястия от района, комбинираме печени гъби портобело с прясно козе сирене, препечени орехи и композиция от горчиво радичио и фризе, добавяйки нотка наслада с винегрет от алено вино с мед.

За начало намазваме нарязаните гъби със зехтин подправени с чесън, мащерка, сол и черен пипер, с цел да се подчертае пикантният им темперамент, след което се пекат, до момента в който влагата, която отделят, се изпари и филийките стартират да покафеняват. Зеленчуците и сиренето се подготвят през 10-те минути, до момента в който гъбите са във фурната, а винегретът се подготвя, до момента в който изстинат.

Харесваме текстурата и цв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР