Добрата опозиция е градивната опозиция, но по-добрата, е бдителната такава

...
Добрата опозиция е градивната опозиция, но по-добрата, е бдителната такава
Коментари Харесай

ГЕРБ: Добрата опозиция е градивната опозиция, а по-добрата - бдителната

Добрата съпротива е градивната съпротива, само че по-добрата, е бдителната такава - тази, която следи, осведомена е и приказва с обстоятелства, цифри и условия. Да следиш обещанията, които са дадени, е значимо за обществото ", съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ по време на брифинг на партията.

Той напомни, че на 7 юли, Кирил Петков, е коментирал тематиката с ББР и заплатите, които са получавали шефовете в банката

Интересно е в този момент, откакто смяната да се случва, в ББР е реалност, дали същите междуметия провокират у господин Петков заплатите на актуалното управление.

Така Цанко Арабаджиев за месеците август и септември е получил по 17 000 лева за заплати, а също така, си е разписал месечни бонуси в размер на 2000 лева Любомир Талев пресметна, че Цанко Арабаджиев получава и друга заплата и по този начин месечно си докарвал над 40 000 лева, заяви Любомир Талев

Всички останали трима шефове в Борда на ББР, получавали заплати от банката, като не пропуснали да се назначат и в дъщерните сдружения на институцията, откъдето получавали по още една заплата.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1368548386986594

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР