Добрата логика е полезен навик, защото тя може много да

...
Добрата логика е полезен навик, защото тя може много да
Коментари Харесай

Загадка за логика: кой е левичарят?

Добрата логичност е потребен табиет, тъй като тя може доста да помогне в всекидневието. На човек може да му се коства, че с логиката му всичко е наред, само че да се окаже, че това напълно не е по този начин. Как да се ревизира това? Чрез решение на елементарни задания, главобласкъници и загадки, които по този начин обичахме като деца. 

Предлагаме ви не да потренирате своята логичност, а да я ревизирате. За задачата е нужно да разгледате деликатно всички персонажи, които са изобразени на картинката, а сед това да отговорите на въпроса: Кой от тях е левичар?

Няма подозрение, ще би трябвало да поразсъждавате върху техните занимания, с цел да разберете по какъв начин употребяват своите ръце.

 загадка-кой-е-левичар

Пред вас са: сервитьор, китарист, артист, бояджия и блогърка. Кой от тях е левичат? Когато сте подготвени да научите верния отговор, то превъртете надолу.

Определихте ли левичаря?

Готови ли сте да знаете истината?

Последен късмет да помислите!

И по този начин, правилният отговор е…

 сервитьор

Това е сервитьорът! Прието е подносът да се носи в лявата ръка, с цел да може с дясната да се смъкват чиниите. И защото в нашия случай подносът се намира в дясната ръка, това разкрива, че му е по-лесно да се оправя с нежната посуда с лявата, по тази причина той сервира и отсервира съдовете точно с нея.

А вие успяхте ли да стигнете до верния отговор?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР