Добрата комуникация е от съществено значение за всеки тип взаимоотношения. В

...
Добрата комуникация е от съществено значение за всеки тип взаимоотношения.
В
Коментари Харесай

Как да говорите с мъжа, когото харесвате?

Добрата връзка е от значително значение за всеки вид взаимоотношения.
В любовта връзките постоянно се разпадат или не се стига до такива, в случай че връзката сред двама души не е на равнище. Как да беседваме с мъжа, който харесваме, тъй че да ни забележи и да изиска да ни опознае повече?
Вижте 10 хрумвания.

1. Усмихвайте се постоянно. Следващия път, когато разговаряте с мъжа, който харесвате, пробвайте се да бъдете ведри, усмихнати. Покажете му, че шегите, с които се пробва да ви забавлява са ви в действителност занимателни. Мъжете несъмнено биват привлечени повече от дами, които са усмихнати и положителни.

2. Спрете да фокусирате вниманието си върху това, за което той мисли. В началото на нови взаимоотношения, в които се опознаваме с някого, е напълно обикновено да мислим повече за това дали с думите и държанието си вършим положително усещане. Понякога се заблуждаваме, че отегчаваме отсрещната страна, мислим прекалено много за своето показване, а това единствено ни пречи. Винаги си проличава, когато един мъж се радва на компанията на една жена.

3. Бъдете сдържани и грациозни. Мъжете постоянно ще харесват дами, които в общуването си с тях са деликатни, демонстрират женственост, положително образование, даже лека стеснителност.

4. Докоснете го леко по време на диалог. Според някои западни изследвания, мъжете несъзнателно стартират да демонстрират по-голям интерес и да флиртуват повече с дами, които едвам доловимо ги допират по време на диалог.

5. Накарайте го да покаже своята мъжка страна. Ако има нещо, което един мъж в действителност желае, то е да се усеща неустрашим. Има доста способи да го накарате да се усеща по този начин по време на диалог, като да вземем за пример да ви отвори бутилката с вода или да направи нещо друго, даже малко, само че да се окаже във ваша помощ.

6. Направете му комплимент. Всеки би се почувствал прелестно, в случай че получи комплимент. Комплиментът към мъжа, който харесвате, може да не се отнася единствено до неговата визия. Може да е нещо обвързвано с достижение, избора на заведение, което е избрал, с цел да се видите и т. н.

7. Внимавайте в изрече си. Дори и да познавате мъжа, който харесвате от известно време, да сте съумели да се сближите, внимавайте за метода ви на изказ. Никой мъж не би желал да има до себе си жена, която когато приказва звучи като с ниска просвета, произнася някои думи с обърнато акцентиране и т. н.

8. Бъдете откровени с възприятията си. Мъжете несъмнено нямат най-хубавата вътрешен глас и постоянно не обръщат внимание на възприятията на дамите. Ако се чудите по какъв начин да говорите с мъжа, който харесвате за страстите си, при положение, че усещате, че и той има интерес към вас, то бъдете директни. Може да го извършите по тънък и шеговит метод, да вземем за пример когато се смеете на негови смешки да му кажете „ Забавен си. Харесвам те. “.

9. Бъдете загадъчна и не му пречете да ви „ преследва “. Мъжете харесват играта на преследването, изключително в първите седмици и месеци от флиртуването. Не споделяйте всички забавни неща за себе си още първоначално. Оставете го да ви „ изследва “, да има повече предпочитание по-често да се вижда с вас. Разбира се, това не значи да сте прекомерно прикрити, а да бъдете част от неговата игра.

10. Бъдете палави. Да, мъжете харесват срамежливи дами, нежни, ведри. Но от време на време по време на диалог е хубаво да покажете и една ваша палава страна, напълно леко.

Без вулгарности. Просто лека задявка в процеса на диалога, вие сама ще усетите къде забавата и сериозността в връзката могат да се срещнат и какво тъкмо да кажете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР