Добра среща с президента Тръмп - той наистина вярва в

...
Добра среща с президента Тръмп - той наистина вярва в
Коментари Харесай

Тръмп Прочете Присъдата На Лидера На Партията На Брекзита Найджъл Фараж

" Добра среща с президента Тръмп - той в действителност има вяра в Брекзит и се любува на визитата си в Лондон ", написа Фараж в Туитър.

Фараж бе един от първите британци, които посетиха Тръмп в Ню Йорк след успеха му на президентските избори през 2016 година

Доналд Тръмп има вяра в Брекзит, само че се тревожи, че той продължава доста дълго, съобщи Фараж след срещата си с президента.

" Много одобрявам Найджъл. Той има доста да предложи - той е доста интелигентен човек ", сподели през уикенда Тръмп в изявление за вестник " Сънди таймс ".

По-рано през днешния ден Тръмп съобщи, че английският министър председател Тереза Мей заслужава огромно почитание за напъните й по отношение на Брекзит.

Сделката на Мей за Брекзит на три пъти бе отхвърлена от английските депутати, а Фараж, който е евродепутат, е един от най-яростните критици на Мей. Фараж твърди, че Англия не трябва да се опасява да напусне Европейския съюз без договорка, отбелязва Ройтерс.

Срещата сред Фараж и Тръмп се състоя в Уинфилд хаус, резиденцията на американския дипломат във Англия, ситуирана в Риджънтс парк и в която по традиция отсядат президентите на Съединени американски щати при визитите си в английската столица, отбелязва ТАСС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР