Добра новина за всички пътешественици, авантюристи и любители на адреналина:

...
Добра новина за всички пътешественици, авантюристи и любители на адреналина:
Коментари Харесай

CAT S41 – SMART телефон с HARD функционалности

Добра вест за всички пътешественици, авантюристи и фенове на адреналина: телефонът ви може да е освен SMART, само че и HARD. И не, не става дума за калъфи и протектори, които да предпазят устройството от надраскване, а за новия смарт телефон CAT S41, който се предлага извънредно от VIVACOM измежду операторите, в онлайн магазина на телекома.

Създаден, с цел да оцелява, той ще остане здрав даже след рухване върху цимент от 1.8 метра, както и ще работи съвършено след потапяне във вода на дълбочина до 2 метра.

Не се тревожете, в случай че желаете да прекарате няколко дни измежду природата – смарт телефонът ви ще оцелее и без ток. Батерията на CAT S41 е с потенциал 5000 mAh, а производителите дават обещание, че телефонът ще издържи цели 44 дни в режим на подготвеност и 38 часа в осъществяване на диалози. А в случай че на някого от компанията му падне батерията, до момента в който към момента е надалеч от електрическия контакт, може да му „ дадете “ малко от вашата.

С опцията си за шерване на заряд CAT S41 се трансформира в зарядно устройство за различен телефон. Всичко е доста елементарно – смарт телефоните се свързват един с различен посредством специфичен кабел, разполагаем в комплекта, а процесът се следи с приложение. Така може да определите тъкмо какъв брой % от вашата батерия да се трансферира към тази на другото устройство и да сте спокойни, че то няма да изтегли повече сила, в сравнение с е останала на вашия телефон.

Освен дълъг живот на батерията, CAT S41 ще ви обезпечи и нужната сигурност с усъвършенстваните услуги на SOS Location Alert. Сигналът за местоположението е функционалност за сигурност, която ви разрешава бързо да изпращате SOS известия с местоположението си или да проверявате къде се намират членовете на екипа, когато работите в рискови зони.

И с цел да не бъде единствено HARD, само че и SMART, CAT S41 разполага с 13-мегапикселова съществена и 8-мегапикселова предна камера. За безупречната му работа се грижи 8-ядрен процесор, който работи на периодичност 2.3 GHz. Телефонът разполага и с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет плюс опция за прибавяне на microSD карта. Дисплеят му е 5 " Full HD TFT с покритие Gorilla Glass 5 и опция за прилагане с ръкавици и мокри пръсти.

Ако и вие нямате самообладание да се сдобиете с новия CAT S41, към този момент може да го поръчате бързо и елементарно от онлайн магазина на VIVACOM: www.vivacom.bg

С един от най-предпочитаните проекти – Smart L+, телефонът коства единствено 29,98 лева на месец с проект.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР