Добра новина за феновете на The Last of Us -

...
Добра новина за феновете на The Last of Us -
Коментари Харесай

Епизод 5 на The Last of Us ще излезе по-рано заради Super Bowl

Добра вест за почитателите на The Last of Us - HBO Max ще пусне идващия 5-ти епизод на сериала с Педро Паскал с два дни по-рано от нормалния график.

Новите епизоди на The Last of Us се появяват всяка неделя вечер (или понеделник заран, съгласно българското време).

12 (срещу 13) февруари обаче ще нощта, в която ще се организира най-важното и рейтингово спортно събитие за телевизионната промишленост в Съединени американски щати - финалът на шампионата по американски футбол Супер боул.

HBO Max се радват на голяма гледаемост в последните седмици с помощта на The Last of Us. Затова не желае да жертва вниманието на феновете в нощта на премиерата за сметка на Супер боул.

Премиерата на Епизод 5 е изтеглена за 21 ч. на 10 февруари (в САЩ). Това значи, че ще може да се гледа в България от ранните часове на 11 февруари, събота.

Stream it early.

The next episode of premieres FRIDAY 2/10 at 9PM on.
— The Last of Us (@TheLastofUsHBO)
Първият епизод на The Last of Us събра 4,7 млн. фенове, като е изпреварен по известност само от House of the Dragon.

Вторият епизод освен не изгуби аудитория, а съумя да усили феновете с над 20% до 5,7 млн. души. Това е най-големият растеж на публика от премиера в историята на HBO.

, който предизвика много необятен спор поради историята на любовта сред двама мъже на фона на апокалиптичната драма в The Last of Us, стигна до гледаемост от 6,4 млн. фенове.

Четвъртият епизод излезе преди малко в HBO Max и към този момент има рейтинг в IMDb от 8.7 / 10.

За първи път HBO има четири настоящи сериала с над 15 милиона гледания на епизод (с отчитане на феновете и след премиерата): The Last of Us, House of the Dragon, The White Lotus и Euphoria.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР