Добра новина е това, че започва да има разговор между

...
Добра новина е това, че започва да има разговор между
Коментари Харесай

Христо Иванов чува добра новина, но остава реалист

Добра вест е това, че стартира да има диалог сред двете политически сил и, подкрепящи кабинета " Денков " - ГЕРБ и ПП/ДБ. Това разяснява в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов . Коментарът му пристигна малко след коментара на Бойко Борисов, от който се разбра, че има прогрес и разведряване в връзките сред двете обединения.

" Вижте, разведряване... Аз не бих очаквал прекалено много, тъй като ръководството ще бъде комплицирано и няма да се трансформира неговата трудност . Винаги съм считал, че би трябвало да сме реалисти. Но факт е, че има диалог, факт е, че почваме да минаваме към някакво структуриране на този диалог. За мен е добра вест ", разяснява на въпрос на News.bg Иванов.

В същото време остават в действие 7-те условия , които сложиха на ГЕРБ от обединението ПП/ДБ, само че към този момент не в безусловен звук.

" Седемте тематики, които поставихме, произлизат, всяка една, от сделки, които бяха реализирани при оформянето на формулата на кабинет. Те са в действие не от предходната седмица, а през цялото време на тази структура. И да, полемиката по тях продължава. Темата за документа (да се разпише формален документ сред ГЕРБ и ПП/ДБ - бел.ред.) бе повдигната по-скоро от сътрудниците от ГЕРБ. Но аз не виждам проблем да има документално фиксиране на рационалните задължения ", сподели Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР