Добра неделя с нашия хороскоп. Дано ви носи късмет! ОВЕН Вие сте

...
Добра неделя с нашия хороскоп. Дано ви носи късмет!
ОВЕН
Вие сте
Коментари Харесай

Две зодии привличат като магнит късмета и парите, трета реша...

Добра неделя с нашия хороскоп. Дано ви носи шанс!

ОВЕН

Вие сте откровени и другарски настроени, което прави положително усещане на мнозина. Днес ще имате повече неща за извършване, само че ще получите солидна поддръжка. Въпреки че не всичко ще се получава съгласно проекта, вие ще съумеете да се справите. Денят е превъзходен за среща с другар.

ТЕЛЕЦ

Забързан, претрупан и доста непредсказуем ден. Често ще би трябвало да решавате няколко казуса едновременно и в това време се справяте със комплицирани задания, които са били отвън силите на другите, както и да поправяте непознати неточности. За сметка на това, денят е благополучен от финансова позиция.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за разискване на значими въпроси в неофициална конюнктура. Идеите ще хвърчат една след друга, а и поддръжка няма да ви липсва. Ще имате опция да получите потребна информация. Препоръчително е да не я споделяте. Днес притегляте повече внимание към себе си и се наслаждавате от това.

РАК

Внимавайте с парите. Днес сте склонни да бъдете по-лекомислени от нормално и може да похарчите забележителна сума, без да належащо. Преди да вършиме огромни покупки, консултирайте се с хора, на чието мнение и усет имате доверие. Успехът в работата се оказва по-лесен, в сравнение с очаквахте.

ЛЪВ

Вие сте толкоз уверени в качествата си, че даже поемате това, което всички останали считат за невероятно. И за изненада на другите постигате стремежи резултат и то много бързо. Не е единствено шанс. Правилно оценявате обстановката и бързо разбирате по какъв начин е най-добре да действате.

ДЕВА

Вие сте толкоз уверени, че може да убедите всеки в своята теза. Не би било ненужно, от време в точния момент, да се вслушате в мнението на тези, които не са съгласни с вас. Такива хора от време на време дават страхотни препоръки и показват неща, които не сте забелязали преди. Денят е добър от бизнес позиция.

ВЕЗНИ

Тревожите се за дреболии. Притеснени сте от това, че няма надзор върху събитията и не можете да им повлияете. Това затруднява фокусирането върху тези въпроси, чийто сполучлив резултат зависи единствено от вас. За благополучие наоколо има човек, който ще ви каже верните насоки.

СКОРПИОН

Страхотен ден за запознанство или среща с човек, на който бихте желали да се харесате. Единственото нещо, което би трябвало да избягвате, е смесването на сантиментални и бизнес ползи. Със сигурност ще останете разочаровани. Парични приходи ще ви дадат опция да изненадате околните си.

СТРЕЛЕЦ

Много положителни хрумвания се появяват рано сутринта. Със сигурност няма да е допустимо да ги приложите неотложно, само че ще имате задоволително време да ги обмислите и обсъдите. Следобедът е добър за връзка. Може да говорите за значими неща и да намерите решения на въпроси, предизвиквали различия.

КОЗИРОГ

Каквото и да се случи през днешния ден, вие би трябвало да запазвате успокоение, да взимате осведомени решения и да не се поддавате на провокации. Денят е подобаващ за диалози за работа, разискване на професионални проекти. Вечерта е времето за значими полемики. Може би ще чуете думи, които сте чакали много време.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за справяне с всевъзможни финансови проблеми. Ще има късмет да извършите положителни покупки и да сключите покупко-продажби, които ще ви донесат облага. Ще съумеете да решите значими работни въпроси и да поемате сложни задания. Бързо ще се ориентирате в неприятни обстановки и ще знаете по какъв начин да действате.

РИБИ

Опитайте се да не се притеснявате, даже в случай че нещо се обърка. Този ден може да ви донесе неприятни изненади, само че ще са дребни, заради което не си коства да се разстройвате или да се тревожите. Във значимите неща имате шанс. Днес поддръжката на вашите близки ще бъде изключително значима за вас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР